Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

ВИЖ ТУК ! Политик заловен с 24 килограма метамфетамини!


24 килограма изключително опасен наркотик е намерен в колата на политик, по случая се води следствие !
Вижте кой е той и от коя партия? Ето ги наркотрафикантите – кмет от ГЕРБ е заловен с 24 кила амфетамини…
Да припомним, кои са наркотрафикантите?

Полицията е задържала кмета на котелското село Топузово, Николай Попов (ГЕРБ), при опит да изнесе 24 кг. метамфетамин през границата, съобщиха от Апелативна прокуратура Бургас. Мъжът, който бе издигнат на изборите от ГЕРБ, е арестуван на 28 март 2016 на ГКПП „Лесово“.http://www.gudelnews.com/2017/11/24.html
Забраненото вещество се е намирало в колата му, която е била проверена от граничарите. Ако бъде признат за виновен може да влезе в затвора за минимум 10 години и да плати от 100 до 200 хиляди лева.
Източник: gudelnews.com

Естествено щом е от ГЕРБ осъдителната присъда ще е условна заради доброто име на симпатягата заради един куп смекчаващи вината обстоятелства и за дето милият сигурно е искал да напълни с печалбата от дрогата касата на Цветан Цветанов – партийната каса за да си напазаруват гласове за следващите избори !

А може и да си ги е носил ей така за лична употреба и дори да става дума за неизвестен извършител и дори някой да му ги е подхвърлил !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари