ВНИМАНИЕ ! Циклонът Ненчев не стихва !

ВНИМАНИЕ ! Циклонът Ненчев не стихва !


Не се спря: Ненчев с „коледен подарък” за военните разузнавачи, праща ги на детектор на лъжата
Предложението е публикувано за обществено обсъждане, но министърът в оставка дори не е изготвил мотиви към лансираната от него наредба
Министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев е задействал процедурата по преминаване на детектор на лъжата на всички работещи в системата на служба „Военна информация”. В сряда военният министър, който е с наложена мярка за неотклонение “подписка” по две разследвания, е публикувал за обществено обсъждане проект на Наредба за психологическо осигуряване и полифизиографски изследвания в служба “Военна информация”, съобщава БГНЕС.
Срокът за изпращане на коментари по „коледния подарък” на министъра в оставка към военните разузнавачи е 5 януари 2017 г., а за да влезе в сила, Наредбата трябва да се публикува в Държавен вестник.

Наредбата урежда въпросите за психологическата пригодност на военните разведки. Глава Трета на проекта обаче въвежда „полифизиографските изследвания” за военните разузнавачи.

Този тип изследване ще включва следните етапи: „анализ на предоставената предварителна информация за конкретния случай; предтестово интервю, избор на тестови формат и формулиране на въпроси, свързани с изследваните теми; инструментална част, която включва провеждане на тест с полифизиограф и запис на реакциите на изследваното лице на полиграми; оценка на полиграмите; следтестово интервю – провежда се в случаи на индикация за лъжа на полифизиографското изследване, когато се налага да се обсъдят проблемните теми, както и да се направят допълнителни тестове“.

Изследванията с полифизиограф (детектор на лъжата-бел.ред.) ще се правят при подбора на кандидати за постъпване на работа в служба „Военна информация“, както и за проверка на лоялността на действащите разведки. Преминаването през „детектор на лъжата“ е предвидено и в трети случаи, описани в поверително Приложение към Наредбата.

Ненчев не е изготвил мотиви към предложената от него наредба. Единствено се посочва, че нейното влизане в сила е предвидено в Закона за военното разузнаване, приет от настоящето Народно събрание. Бивши служители на служба „Военна информация“ вече изразиха опасения, че тестовете с полифизиограф ще бъдат използвани, за да се извърши своеобразна „чистка“ във военното ни разузнаване.
Източник: blitz.bg

Ние от Blife.eu питаме това природно бедствие, което има изключително разрушителен ефект върху МО с тези си действия не се ли подрежда поредното прочистване на кадри и поставяне или по-точната дума подмяна на такива с лоялни на ГЕРБ такива?

Efekt 2

След като предадоха агентите ни в чужбина и техните спящи клетки бяха елиминирани на 80% от чуждите служби !

След като съсипаха военното разузнаване и контраразузнаване сега и последните структури се монополизират от хората на ГЕРБ уж в оставка, а продължава да вършее и да замита следи ! Продължава да всява смут и хаос и да замита следи и документи от безчинствата, които е натворил в Армията !
Наричаме го бедствие, защото Българската армия не би имала по-големи щети и разрушения дори и във война !

Някой шушукат, че и той скоро ще застане пред детектор на лъжата, но в съдът !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.