Войната за последната крепост

Войната за последната крепост

Обрекоха ме на гражданска смърт

Главни прокурори се опитват да овладеят Апелативния съд, но не успяват. Разпаднаха съдебната система. Съдиите са се свили в черупката си и ги е страх да говорят. Срещу тях всеки момент може да повдигнат обвинение и да бъдат отстранени като мен за година и половина. Обрекоха ме на гражданска смърт. Майка ми не издържа и си замина заради тормоза, на който съм подложен. Няма да им доставя удоволствие да си подам оставката, заяви пред Фрог нюз подсъдимият шеф на Апелативния съд Веселин Пенгезов.

Той е категоричен, че ДПС владее съдебната система. „Пеевски е основният спонсор, основният платец на много хора. Тези зависимости са налице и във ВСС. Една е последната крепост  останала незаета и нея се опитват да сринат”, категоричен е съдията.
През януари месец по моето дело започват разпити на свидетели. Те са 50-60 на брой. Аз ще участвам лично в разпитите им, защото прокурорът ги е водил както си иска. В съдебния процес ще се изясни всичко. Делото е за някаква глупост, за програма за разпределение на делата и електронно деловодна програма.

Efekt 2

Тази система работи 6 години и в един момент някой се сеща да заведе дело. Днес дори предявиха иск срещу мен и останалите подсъдими за 730 000 лева, като се има предвид, че информационната система не струва толкова. Изхарчени са 500 000 лева. Някои искат да се обогатят ли?! Някой е казал на председателя на Военно-апелативния съд да си ги сложи на влог на жена си ли?!, намеква за далавери на висши магистрати Веселин Пенгезов.
Източник: frognews.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим,че през 2009 г. Пенгезов, който дотогава оглавява Военноапелативния съд, е избран от ВСС за шеф на Върховния апелативен съд. За него гласуват 15 от 25 топюристи, другите са против.
Това е последната крепост за която се опитват да подчинят Цветан и Пеевски !Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator