Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Войната на олигарсите

Войната на олигарсите


Няма пламък без искра, няма и пожар без огън, но кой подклажда пожара и кой вдига толкова дим? Виж тук!
Започна войната на олигарсите Когато гарваните очи вадят, буржоазията на тиквата пари правят Във войната на олигарсите хонорарите са най-малкия проблем!

Дето се казва в мътни води най-много риба се хваща и флашкаджийте на Цветан Цветанов жънат кинти, а Борисов канабис. Бенчо Бенчев е най-малката бримка от която започва да се разплита пуловера и сега на ход е Ветко Арабаджиев! Първо посегнаха Кирил Домусчиев!

Сега покрай катастрофата на Своге се заиграха и с хората на Васил Божков като във вихъра на войната на олигарсите всички големи ще бъдат завихрени без Пеевски естествено!
Всички си имат пари и власт, но си нямат специализирана прокуратура и Цветан Цветанов е готов да продава флашки от частното ГДБОП на ГЕРБ като естествено парите не са от значение !
Истината е, че в световен мащаб богатите, които контролират парите са около 2%, но от година насам са се свили на 1% !
Това самоизяждане е световно явление, очакваше се и да дойде у нас !
Войната на олигарсите е в самото си начало !

Известно време семействата Арабаджиеви и Домусчиеви си дружаха, заедно празнуваха фамилни празници и се забавляваха на френската Ривиера. Двете съпруги – Маринела и Кремена нещо обаче не са първи дружки вече !
Смяната на министри е най-малкото на шахматната дъска на олигарсите и те си назначават пешките, а Борисов ги отстранява като това означава, че се подготвя голяма война на олигарсите!
Да откраднеш от крадец е най-висшата подлост на прехода и на епохата на грабежа на ГЕРБ и те се прицелиха в частните интереси на някой от големите !

Опозицията е слаба и не може да противодейства, но знае ли човек рязко някой друг олигарх може да преценят, че им е писнало от Бойко Борисов! Колко бизнесмени излизаха на разходка с кучетата си и техните домашни любимци се прибираха без собствениците си, а собствеността на собствениците им потъваше в доверени лица на ГЕРБ!

Други направо си носеха предсмъртните писма в джоба!
Трети пък си бяха платили погребенията предварително! Виж едно е да щавиш бизнесмените от средните ешелони, но олигарсите не са хора, които обичат да губят, а там няма слаби характери и когато става дума за пари прошка няма !

Войната на олигарсите няма да се задоволи с оставки !
И ако ченгетата на Цветанов сега продават компромати и създават интриги между големите някой може да събере големите и да им обещае една по-спокойна среда без ГЕРБ и тогава Бойко си отива!
Дали и това не е интригата на Цветан Цветанов да разбута кошера със стършелите след като успешно разбута пчелите и осите?

 

Виж олигарсите имат на кого да се обадят във Вашингтон и Москва и тогава Борисов пада, а Цветан Цветанов остава ни лук ял, ни лук мирисал даже и някоя друга флашка с информация продал!

 

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.