Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Войната не е в името на АЛАХ, а за Пари

Войната не е в името на АЛАХ, а за Пари

„Ислямска държава” подпука „Ал Кайда” заради руските удари

Групировките в Сирия се бият помежду си за контрол над териториите и финансиране
Сред радикалните ислямисти в Сирия настанаха междуособици заради руските удари от въздуха, съобщава телевизия „Звезда”. В битката за власт над териториите и финансиране бойците от „Ислямска държава” започнаха да унищожават терористи от „Ал Кайда”, пише „Дейли експрес”.
По време на военната операция в Сирия руските самолети разрушиха складове с оръжие и командни пунктове на бойците. Заради това конкуриращите се групировка започнаха да се взривяват взаимно.Според британското издание бойците от „Ислямска държава” три пъти са слагали бомби в коли на свързания с „Ал Кайда” „Фронт ан-Нусра”. Групировките се опитват да се сдобият с контрол над територията заради недостига на финансиране. След бомбардировките бойците се опитват да попълнят редиците си, като вербуват деца.
Освен това въздушните нападения на Русия и коалицията са причина за масово дезертьорство на бойците и неподчинения на заповедите. Върху това влияят и „строгите правила и жестоките наказания” в тренировъчните лагери на джихадистите”, съобщава още „Дейли експрес”.Според съобщенията на Министерството на отбраната на Русия в резултат на ударите на руската бойна авиация инфраструктурата на бойците до голяма степен е разрушена и по-конкретно значително са пострадали лагерите за подготовка на камикадзе. Целите се подбират според собствена информация, както и според информация на сирийското разузнаване. Сирийската страна официално потвърди, че Русия нанася удари по позициите на бойците, с чиито точни координати разполага армията на Башар Асад.
Източник: blitz.bg/news/

Ние от Blife.eu ще добавим, че те не се биели в името на Алах ами в името на контролът над територии с наличие на петрол и в името на Американските си спонсори, който са и купувачите на този петрол .Даже повече са бартерните сделки – оръжие за петрол !Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

„Ислямска държава” подпука „Ал Кайда” заради руските удари Групировките в Сирия се бият помежду си за контрол над териториите и финансиране Сред радикалните ислямисти в Сирия настанаха междуособици заради руските удари от въздуха, съобщава телевизия „Звезда”. В битката за власт над териториите и финансиране бойците от „Ислямска държава” започнаха да унищожават терористи от „Ал Кайда”, ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 4.55 ( 1 votes)
0

About administrator