изпрати новина
Водещи новини

Воля за живот!

Воля за живот!


Всеки има право на живот! Спрете геноцидът над децата с увреждания, казват майките казваме и ние!

Вижте видео без звук, което ще Ви остави без думи!
Родителите настояват за реформи и приемането на Закон за личната помощ, който да гарантира независим живот на хората с увреждания.

„Всяка година се явяваме на конкурси като за космонавти, за да има децата ни асистент, а ние да можем да работим.
Не винаги успяваме да се класираме“, разказва майка на жена, която е със 100% инвалидност и не може да живее без чужда помощ.

Правителството на ГЕРБ не решава проблемите, а то ги финансира и задълбочава!

Колко болка трябва да понесат тези майки, колко унижения, колко бюрокрация? Нима всяко живо същество няма право на живот?
И най-големите зверове на планетата ни се грижат за своите малки, а само държавата ни е мащеха за децата с увреждания!

Съдбата е жестока, но когато тази жестокост се допълва с бюрократични мъчения с цел да спестят пари от Социални министри, които ги наричат „Кухи лейки” в предният мандат на ГЕРБ!

Отношението е подобно и сега днес дори вицепрезидента Илияна Йотова посочи, че би поискала оставката на социалния министър заради чиновническия подход, колко дипломатично казано от нея, а майките казват, че е геноцид спрямо тях и децата им !

Трябва да има ясна политика в посока най-висока степен грижа за детето и майката, a не да се правят политики от човешката трагедия ! Тези майки са героини в една жестока съдба, в която правителството извършва геноцид над тях и децата им !

Стига ПИАР и политики на Борисов, стига геноцид над целият български народ! Не е редно всяка година майките да протестират, да се борят за трохите милостиня, но те не искат да ги съжаляват, те искат нормалност и правото на живот да им се гарантира за тях и техните деца !


Проклета да е всяка власт, която управлява с насилие и геноцид !

До кога ще търпим това?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*