Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Време е да изхвърлим боклука от властта

Време е да изхвърлим боклука от властта


Време е да изхвърлим боклука от властта Валери Симеонов се е запътил към политическото бунище като повлича и Каракачанов със себе си! Повече от видно е, че правителството на Борисов 3 е готово да изгърми не един, а цели два от най-главните си бушони – двама от вицепремиерите си! След десетки рокади и уволнения в правителството на Борисов 3 само и само да се успокоят народните страсти идва ред и на вицепремиерите да отидат на боклука на историята !

Най-вероятно осребрили добре престоят си във властта Симеонов и Каракачанов ще бъдат следващите подали оставката си !
Едно е ясно обаче, че всички, които са били в комбина с ГЕРБ рано или късно си отиват от властта !
Отровната прегръдка на Борисов и смъртоносният захват на Цветанов са като тежка прокоба до всички, които са били допуснати до тях !
Едно е ясно, че ГЕРБ с когото са се събрали след тях той отива или в прокуратурата или напуска политическата сцена! И така „системата ни убива“ протестират майките, но системата смазва не само нас и своите – тя е безпощадна в името на алчността !

Истината е, че е време да изхвърлим боклука от властта, но за целта само тази система може да го направи, защото тя държи лостовете на властта за наше съжаление обаче те са в ръцете на Цветанов и Борисов и някак си те са за боклука, но няма кой да им поиска оставката ! Кой ще поеме политическата отговорност за последните десет години геноцид, за последните десет години разруха, хаос и беззаконие в страната ни, все политическите патерици ли ще са виновни?

На Симеонов шумът все му пречи било от нощните заведения, било от майките и затова след като не може да вирее в шумната среда ще си отиде, въпрос на време е !
Но истинските управляващи са ГЕРБ, а те не поемат никаква вина за ужасното положение, в което се намира Българският народ !

Време е да изхвърлим боклука от властта, ако не ние кой? Един ден децата ни ще ни попитат какво сме сторили тогава какво ще кажем на тях? Длъжни сме да го направим, ако не заради предците ни то заради тези, които идват след нас!
Време е да изхвърлим боклука от властта!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.