изпрати новина
Водещи новини

ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ОТ СЪДЪТ !

Слави Трифонов ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ОТ СЪДЪТ !

ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ОТ СЪДЪТ !

ИМА УПРАВИЯ В ТАЗИ СТРАНА !

Всичко е възможно само ако всички го желаем, ако всички спрем да говорим, че трябва промяна, а да я направим !
Промяната от нас самите, а дали сме готови за това?
Готови ли сте да живеете по правилата ?
Как можем да оправим страната и нас си ?
Сега само трябва да имаме воля за това !
Истината е в двойният стандарт на Темида – тази скъпа проститутка! Тя търгува с двойният стандарт и индулгенции продава за тези от властта и затова всичко е в тази страна така !

ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ и ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА, общо взето всичко се обяснява с това !

Да си представим, че съдии и следователи, прокурори и всякакви там държавни назначения изведнъж започнат да носят материална отговорност и цените на корупцията ще скочат до небесата, но ако носят и отговорност по наказателният кодекс става страшно!

Става страшно в един друг съдебен свят, в една друга система, но не и в тази сегашната тя е създадена само да може да пази управляващите !
Една друга система, в която има съдебни заседатели и лесно можеш да купиш съдия след като знаеш кой е, но как да купиш 20 съдебни заседатели, как като не ги познаваш дори и все някой ще те предаде!
В Америка е така и затова там делата започват с думите НАРОДЪТ СРЕЩУ ЕДИ КОЙ СИ !

Една друга съдебна система, в която всеки може да се позове на практика и на съдебен случай по идентичен казус!
Това ще спре дългото мачкане и издояване на жертвата по съдилища, арести и затвори, защото там всичко е фиксирано за кражба на две кокошки еди колко си години затвор без значение дали си олигарх или беден голтак, законът е един за всички и това е !

Така се прави в реалните демокрации, но в България за жалост в момента в страната ни е взето всичко най-лошо от Комунизма и всичко най-лошо от Капитализма, а хубавите практики ги няма! ЗАЩО ЛИ комунистите са разстрелвали с думите В ИМЕТО НА НАРОДА, капиталистите са пращали на електрическият стол с думите НАРОДЪТ СРЕЩУ ЕДИ КОЙ СИ РЕШИ !

Само в България няма НАРОД, но дори махнаха тази дума и от официалното име на страната ни и някога тя се именуваше НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, а днес само Република България и „не народ, а мърша сме“ каза поета, но днес е друго – народ няма, само мърша остана – ограбени, бедни, оскотели във властта и само мерки вредни, а народът си трае, защото си знае, че „покорната глава сабя не я сече“ и така с робска психика сме наведени по-ниски от тревата до тук така сме оцелели !

Вижте как съдът пази статуквото и най-явен пример за това е референдумът на Слави Трифонов като посегна на депутатските места и бе порязан от съда !
Ето как този съд НЕЗАВИСИМ поряза всички мераци на народа за пряка демокрация за контрол и да упражни своята конституционна власт !
ИСТИНАТА Е, ЧЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА СЕ ПРОМЕНИ !

Трябва ни политик с твърда ръка да каже на всички АМНИСТИЯ на всеки, който до сега е крал, за всеки, който е лъгал и някой лев скатал ! Всеки декларира всеки лев и държавата му прощава, но от утре закони твърди като на Крум за всички и бедни и богати, но за крадеца не да му режат ръката, а да лежи в затвора и там за държавата да работи, за убиеца смърт, за политика затвор, за всеки строги закони и така за всички едни и същи закони без подкуп и корупция за всеки да има възмездие за всеки да има наказание и поощрение за всеки му да се въздаде СПРАВЕДЛИВОСТ !

Само така дружно всички от нулата на ново и на чисто за „една чиста и свята република“ можем да изградим заедно и да се сетим, че онези, който са се омотали като свински черва не биха позволили, а тези, който законите гласуват не биха гласували срещу тях самите!

Е какво ни остава ли и ние да се съберем и да изхвърлим боклука в ИМЕТО НА НАРОДА ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ! ВРЕМЕ Е !

Не се чудете, че няма осъден нито един политик и нито един мафиот в страната !
Но за сметка на това правителството контролира съдебната система и чрез нея контролира останалата част от народа !

Искате да сте патриот – ще имате дело, искате да обичате родината си – ще имате дело, много искате да спасите Отечеството си – дело и затвор!
Няма политици в затвора, но пък има много Българи, който милеят за Отечеството си там !

Така е правителството Ви смазва чрез съдът, а виновни няма и наказателна отговорност никои не носи !
Наскоро едно дете попита защо когато едно дете направи беля го наказват, а когато един политик направи престъпление никой не го наказва?
Това е въпросът – искате ли промяна и ако сте готови за това време е за радикална демокрация, време за радикална мобилизация на цяла една нация и спешно се нуждае съдебната система от имунизация !
Време е да ги изправим до стената, време да изхвърлим боклука от властта !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*