ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ОТ СЪДЪТ !

Слави Трифонов ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ОТ СЪДЪТ !
ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ОТ СЪДЪТ !

ИМА УПРАВИЯ В ТАЗИ СТРАНА !

Всичко е възможно само ако всички го желаем, ако всички спрем да говорим, че трябва промяна, а да я направим !
Промяната от нас самите, а дали сме готови за това?
Готови ли сте да живеете по правилата ?
Как можем да оправим страната и нас си ?
Сега само трябва да имаме воля за това !
Истината е в двойният стандарт на Темида – тази скъпа проститутка! Тя търгува с двойният стандарт и индулгенции продава за тези от властта и затова всичко е в тази страна така !

ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ и ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА, общо взето всичко се обяснява с това !

Efekt 2

Да си представим, че съдии и следователи, прокурори и всякакви там държавни назначения изведнъж започнат да носят материална отговорност и цените на корупцията ще скочат до небесата, но ако носят и отговорност по наказателният кодекс става страшно!

Става страшно в един друг съдебен свят, в една друга система, но не и в тази сегашната тя е създадена само да може да пази управляващите !
Една друга система, в която има съдебни заседатели и лесно можеш да купиш съдия след като знаеш кой е, но как да купиш 20 съдебни заседатели, как като не ги познаваш дори и все някой ще те предаде!
В Америка е така и затова там делата започват с думите НАРОДЪТ СРЕЩУ ЕДИ КОЙ СИ !

Една друга съдебна система, в която всеки може да се позове на практика и на съдебен случай по идентичен казус!
Това ще спре дългото мачкане и издояване на жертвата по съдилища, арести и затвори, защото там всичко е фиксирано за кражба на две кокошки еди колко си години затвор без значение дали си олигарх или беден голтак, законът е един за всички и това е !

Така се прави в реалните демокрации, но в България за жалост в момента в страната ни е взето всичко най-лошо от Комунизма и всичко най-лошо от Капитализма, а хубавите практики ги няма! ЗАЩО ЛИ комунистите са разстрелвали с думите В ИМЕТО НА НАРОДА, капиталистите са пращали на електрическият стол с думите НАРОДЪТ СРЕЩУ ЕДИ КОЙ СИ РЕШИ !

Само в България няма НАРОД, но дори махнаха тази дума и от официалното име на страната ни и някога тя се именуваше НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, а днес само Република България и „не народ, а мърша сме“ каза поета, но днес е друго – народ няма, само мърша остана – ограбени, бедни, оскотели във властта и само мерки вредни, а народът си трае, защото си знае, че „покорната глава сабя не я сече“ и така с робска психика сме наведени по-ниски от тревата до тук така сме оцелели !

Вижте как съдът пази статуквото и най-явен пример за това е референдумът на Слави Трифонов като посегна на депутатските места и бе порязан от съда !
Ето как този съд НЕЗАВИСИМ поряза всички мераци на народа за пряка демокрация за контрол и да упражни своята конституционна власт !
ИСТИНАТА Е, ЧЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА СЕ ПРОМЕНИ !

Трябва ни политик с твърда ръка да каже на всички АМНИСТИЯ на всеки, който до сега е крал, за всеки, който е лъгал и някой лев скатал ! Всеки декларира всеки лев и държавата му прощава, но от утре закони твърди като на Крум за всички и бедни и богати, но за крадеца не да му режат ръката, а да лежи в затвора и там за държавата да работи, за убиеца смърт, за политика затвор, за всеки строги закони и така за всички едни и същи закони без подкуп и корупция за всеки да има възмездие за всеки да има наказание и поощрение за всеки му да се въздаде СПРАВЕДЛИВОСТ !

Само така дружно всички от нулата на ново и на чисто за „една чиста и свята република“ можем да изградим заедно и да се сетим, че онези, който са се омотали като свински черва не биха позволили, а тези, който законите гласуват не биха гласували срещу тях самите!

Е какво ни остава ли и ние да се съберем и да изхвърлим боклука в ИМЕТО НА НАРОДА ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ! ВРЕМЕ Е !

Не се чудете, че няма осъден нито един политик и нито един мафиот в страната !
Но за сметка на това правителството контролира съдебната система и чрез нея контролира останалата част от народа !

Искате да сте патриот – ще имате дело, искате да обичате родината си – ще имате дело, много искате да спасите Отечеството си – дело и затвор!
Няма политици в затвора, но пък има много Българи, който милеят за Отечеството си там !

Така е правителството Ви смазва чрез съдът, а виновни няма и наказателна отговорност никои не носи !
Наскоро едно дете попита защо когато едно дете направи беля го наказват, а когато един политик направи престъпление никой не го наказва?
Това е въпросът – искате ли промяна и ако сте готови за това време е за радикална демокрация, време за радикална мобилизация на цяла една нация и спешно се нуждае съдебната система от имунизация !
Време е да ги изправим до стената, време да изхвърлим боклука от властта !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.