изпрати новина
Водещи новини

Време е да изхвърлим боклука!

Време е да изхвърлим боклука!


Време е да изхвърлим боклука!
ВИЖТЕ КОГА, КАК И ЗАЩО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА !

Безнаказаност на управляващите !
Безнаказаност на управляващите не само у нас, а това е в целият свят във всички държави където има Демокрация !

Тази Демокрация дойде за да донесе свобода, но свободата се превърна в свободия !
Народите по света обаче се нагледаха на безнаказаност и жестоки наказания на всеки, който дръзне да се опълчи на системата !
Създаване на лъжелидери, които да яхват вълната на народният гняв!

Псевдо НПОТА и Фондации, които като пета колона са поставени за да контролират народният гняв !
Медиите, които да разсейват народният гняв !
Пресата с контролът над мълвата и сформирането на обществено мнение ! Всичко това вече не работи !
Хората започнаха да се замислят, хората се информират и голяма част от тях попадат на дезинформация, но въпреки всичко все повече и повече хора се замислят !
Ежедневно излизат потвърждения за безнаказаността на управляващите, всеки ден доказателства и още, и още !

Хората не вярват вече на системата, а тя се изхаби, изхабиха се религиите, изхаби се моделът на управление като мутира както своята Демокрация ! Хората искат да контролират съдбите си и това ще доведе до въздаване на справедливост или до затягане на робските вериги !
България е лабораторията, в която се правят някое от световните експерименти !
Циганите са първите номади, които се преселват в Европа и започват да паратизират социалната им система, а години след това се появяват мигранти ! Никой не опитоми циганите, никой няма да укроти и мигрантите !
Системата не работи, това е !
България се нуждае от нова алтернатива на управление !
Ако свободията слезе там долу при хората, хаосът ще промени изцяло правилата, а системата ще спре на мигът когато хората излязат за да кажат стига толкова !
Управляващите живеят в друг свят и нямат реална представа за обстановката и процесите, които текат между обикновените хора !

Управляващите се надяват, че МВР и армията, че Пожарните команди и жандармерията ще им служат лоялно, но те забравят, че в тях работят нашите братя и сестри, нашите майки и бащи, нашите съседи, нашите роднини и приятели, които са част от народа, а когато народът излезе и сметката на управляващите няма да излезе !
Разчитат на Американските бази у нас затова и постоянно се внася техника и войници, разчитат на психотронни оръжия, разчитат на различни техники за облъчване и манипулация на масите, но не отчита един основен факт, че когато народът се вдигне във всички градове и села пламне пожарът на възмездието техният ресурс за погасяване на пожари ще бъде незначителен и недостатъчен !

Време е да изхвърлим боклука!

Време е да изхвърлим боклука!

Няма човек, който да не иска възмездие за последните 27 години се наслушахме на лъжи !
Артистите на политико-икономическата сцена не можаха да произведат своите заместници и няма кой да ги смени, а сега народът ще заеме техните места, защото няма вакууми нито в мафията, нито в политиката и никъде в природата дори ! Дано обаче идните знаят защо са дошли и как, защото сега истинският съдник е народът, а не Темида !

И ако някой забрави защо е там ще си спомни думите от светото писание: „На всеки му ще се въздаде според делата“!
Грешката на управляващата хунта узурпирала властта в последното десетилетие, че след като ограбиха народът посегнаха на нещо, което не трябваше да пипат и това е ДОСТОЙНСТВОТО НИ !

Подменяха историята ни, гавреха се светците, гробовете, паметниците и с историческите факти, гавреха се с нашите майки и бащи, гаврят се и с нашите дъщери и това няма да остане ненаказано !
Тези унижения на Българският народ се натрупват и в един миг народът ще каже „стига толкова, хайде да изхвърлим боклука от властта“!
Едно е да грабиш народът си, а друго е да посегнеш на честа му, защото едната чест ни остана и сега когато народът каже „стига толкова“ им предстой да се изправят пред народният съд, а в него няма корупция, в него няма шуробаджанащина, в него няма връзкарство, а в него има само едно – жажда за мъст и всяко наказание ще бъде с най-голяма строгост !

Единствените им права ще бъдат да следват правилата за пребиваване в местата за принудително пребиваване !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*