Време е да кажем: До стената ваща МАМА !

Време е да кажем: До стената ваща МАМА !
За всичко са виновни комунистите

Така пощуря една лелка и запя песента за червените куфарчета ! А днес какво я попитах аз за тези, които някога са съумели и куфарчета са вземали, построили, купили и съградили и така 27 години ! Но никой не казва как така са опазили всички тези имоти?

Никой не казва как така са оцелели живи? Никой не казва как така днес и те са остарели дето се казва нито живи, нито умрели? Навъдиха са мутри, рекет, бой и много хора ограбиха и така дойде и СИК, и ВИС ! ВИС 2 бяха с червената емблема, а пък СИК си бяха сини !

Днес и помен от ВИС 2 не остана и пак са ви виновни комунистите ! Дойде Бойко Борисов като представител на СИК и до вчера пак рекет и бой в страната !

Този път МВР вършеше всичко с две думи – хилядите дето им вземаха бизнеса, здравето и живота за да напълнят партийната каса на ГЕРБА та тези хиляди на кого да се оплачат, на кого да се жалват, от кого да имат те закрила като и съд и прокуратура като служат на Бойко и Цветанов неохотно даже бих казал много точно?

Efekt 2

И ако Ви е останал някой лев недеклариран адвокати и съдии ще Ви го приберат, дето се казва ще Ви оберат ! Та „цар далеко, Бог високо“ и няма на кого да се оплачеш даже ! Митът за червените куфарчета си остава, но за РЕКЕТА на ГЕРБ никой нищо не каза !

Не казаха и за грабежа на страната, а сами виждате колко крупни бизнесмени по арести и затвори докато им приберат благата като не се насити нито Бойко, нито свинята! КОЙ е ТОЗ Борисов дето си позволи да ограби всички мутри и бандити, да ограби целият народ и така и днес той е без вина? Свалихме КОЙ с протести, но не влезе в затвора !

Дано ТОЗ с бунтове свалим и белким влезе в ГРОБА гадината продажна ! В тази държава няма нито един, които да не грабен от ГЕРБ с данъци и такси, с ВИНЕТКИ, с глоби и как ли не всеки плаща казва ВАНГА, ама що на ТОЗ ще плащаме кажи ?

Та куфарчета червени, ако някога е имало то отдавна всичко е прехвърлено в ръцете на СИКОВЕТЕ и време е народа да направи национализация на всички дето от народната пара замъци и хотели съградиха, време е за национализация !

Време е за политическа кастрация ! Време е за радикална демокрация, но не такава като на ИД, а много по-крайна, много по-директна, много по-спешна, много по-директна дето е казал Ботев ! НАСТАНА ВРЕМЕ НАРОДА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА НЕ НИ ДРЕМЕ !

Време е да кажем: До стената ваща МАМА !

Някой ще кажат, че говоря с езика на омраза, а на тях ще кажа само едно ДО СТЕНАТА ВАЩА МАМА ! Време е всеки от нас да стане РАДИ КАЛЕН и всеки предател на нацията да намери своят ГРОБ КАЛЕН !

Време е да кажем стига толкова и да ги пратим на гости на сатаната ! Свободата ни няма да дойде даром, а трябва да си я вземем ! Свободата не може да бъде дадена, но може да бъде отнета и след като те ни я отнеха време е да си върнем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.