изпрати новина
Водещи новини

Време е да кажем: До стената ваща МАМА !

Време е да кажем: До стената ваща МАМА !
За всичко са виновни комунистите

Така пощуря една лелка и запя песента за червените куфарчета ! А днес какво я попитах аз за тези, които някога са съумели и куфарчета са вземали, построили, купили и съградили и така 27 години ! Но никой не казва как така са опазили всички тези имоти?

Никой не казва как така са оцелели живи? Никой не казва как така днес и те са остарели дето се казва нито живи, нито умрели? Навъдиха са мутри, рекет, бой и много хора ограбиха и така дойде и СИК, и ВИС ! ВИС 2 бяха с червената емблема, а пък СИК си бяха сини !

Днес и помен от ВИС 2 не остана и пак са ви виновни комунистите ! Дойде Бойко Борисов като представител на СИК и до вчера пак рекет и бой в страната !

Този път МВР вършеше всичко с две думи – хилядите дето им вземаха бизнеса, здравето и живота за да напълнят партийната каса на ГЕРБА та тези хиляди на кого да се оплачат, на кого да се жалват, от кого да имат те закрила като и съд и прокуратура като служат на Бойко и Цветанов неохотно даже бих казал много точно?

И ако Ви е останал някой лев недеклариран адвокати и съдии ще Ви го приберат, дето се казва ще Ви оберат ! Та „цар далеко, Бог високо“ и няма на кого да се оплачеш даже ! Митът за червените куфарчета си остава, но за РЕКЕТА на ГЕРБ никой нищо не каза !

Не казаха и за грабежа на страната, а сами виждате колко крупни бизнесмени по арести и затвори докато им приберат благата като не се насити нито Бойко, нито свинята! КОЙ е ТОЗ Борисов дето си позволи да ограби всички мутри и бандити, да ограби целият народ и така и днес той е без вина? Свалихме КОЙ с протести, но не влезе в затвора !

Дано ТОЗ с бунтове свалим и белким влезе в ГРОБА гадината продажна ! В тази държава няма нито един, които да не грабен от ГЕРБ с данъци и такси, с ВИНЕТКИ, с глоби и как ли не всеки плаща казва ВАНГА, ама що на ТОЗ ще плащаме кажи ?

Та куфарчета червени, ако някога е имало то отдавна всичко е прехвърлено в ръцете на СИКОВЕТЕ и време е народа да направи национализация на всички дето от народната пара замъци и хотели съградиха, време е за национализация !

Време е за политическа кастрация ! Време е за радикална демокрация, но не такава като на ИД, а много по-крайна, много по-директна, много по-спешна, много по-директна дето е казал Ботев ! НАСТАНА ВРЕМЕ НАРОДА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА НЕ НИ ДРЕМЕ !

Време е да кажем: До стената ваща МАМА !

Някой ще кажат, че говоря с езика на омраза, а на тях ще кажа само едно ДО СТЕНАТА ВАЩА МАМА ! Време е всеки от нас да стане РАДИ КАЛЕН и всеки предател на нацията да намери своят ГРОБ КАЛЕН !

Време е да кажем стига толкова и да ги пратим на гости на сатаната ! Свободата ни няма да дойде даром, а трябва да си я вземем ! Свободата не може да бъде дадена, но може да бъде отнета и след като те ни я отнеха време е да си върнем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*