Време е да си обирате китките

Бойко и Цветанов


Време е да си обирате китките за да не гушнете букета, време е да изскубем гюрлюка, че като плява се е разпрострял и всичко е омерзено, всичко е осквернено !
Образованието ни е кръгла нула – учат ни на съжителство, а за тях сме ние рая!

Спортът ни е кръгла нула и няма ги спортните таланти, защото те се борят за медали на други държави !

Здравеопазването ни е с пръстови отпечатъци, ама кървави и лекарите станаха търговци усвояващи пътеки, а хората ходят да се лекуват сами по аптеки, а там фармацевтичната мафия ги чака с лекарства менте и такива с изтекъл срок, но пък с нови опаковки и стифирани по цени нови масовки, а народът боледува и лека-полека се сбогува!

Efekt 2

Земеделие и зеленчукопроизводство пълно с хербициди и нитрати и някой пак народа здраво клати !

Единственото, което се произвежда днес са китки меки твърди и всичките от един сорт !
Герберите (Gerbera) са род многогодишни растения от семейство Сложноцветни.
Цветето е кръстено в чест на немския ботаник и лекар Traugott Gerber.
Гербера произхожда от Южна Африка, Мадагаскар и Азия. Първоначалното описание е на JD Hooker в „Ботаническото списание на Къртис“ през 1889 г.

Та и тази справка сочи че били от един род наречен сложноцветни към родът спадат и други по опасни растения чиито представители в политическата флора са Цветан Цветанов – пъпеш или Бойко Борисов – тиква, и поради тази причина парламента все повече заприличва на бостан !
Време е да наточим мотиките с краят на сезона и всеки, който има селскостопанска градина знае, че дворът се почиства от всички растения и плевели !
Та и в този ред на мисли време е да скъсаме китките !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.