Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Време е за сурвакари!

Време е за сурвакари!


Абе да вземем да ги изправим до стената!
Това не се търпи бе хора, да вземем да ги изравним до стената !
Апатията ви съсипа и на Вас и на нас съдбата !
Най-голямата партия в страната е тая, която не гласува !
Не гласуват, защото не вярват на никого от тези във властта !
Не вярват и на тези, които идват след тях, защото те са същите като тях и не вярват на никого !

Карат се кой колко човека представлявал в парламента, а тези като Вас дето всеки ден ги псувате на глас и никой не Ви представлява нито в парламента, нито на жълтите павета, нито в министерства и институции за Вас какво остава – да псувате или да махнете с ръка като обикновено затова е така !

Независимо дали се занимаваш с политика или не те се занимават с теб и с бъдещето на твоето дете ! Всеки ден закони гласуват, с които те ограничават било то със свобода, било то за други неща !
Всеки ден измислят нови такси, данъци и сметки, които трябва да платиш, а ти пак мирно и покорно си седиш !
Всеки ден наредби и под закони пълнят Българските затвори, а ти пак седиш с апатия и погнуса и си казваш и тия и уния са все едни и същи крадливи гадни долни мърши, но те крадат и децата им в охол са в чужбина, но те грабят, а ти си като роб в собствената си страна и не защото не си човек роден тук с равни права, а защото не си ги потърси, не им потърси сметка, не гласува не и затова!

Пак са те и пак е същата игра – едните си отиват, идват другите като 28 години сменят се актьорите, а банките не ви вдигат запорите, не ви намалят лихвите, не ви вдигат заплатите, а пенсиите са ужасно малки, а пък търпите и пак седите !

Не мога да Ви разбера, искахте я тази Демокрация, ами упражнете я, гласувайте, променете статуквото!
Време е да им се потърси сметка за да бъдат изправени до стената и на всеки му да се въздаде според заслуженото !
А те доста си заслужиха, но партията на обидените и отхвърлените, партията на забравените, партията на забравените пак мълчи и пак седи и докато седите мирно и кротко в кошарата наречена живот ще ви доят, ще ви дерат и ще ви мачкат !
Идва време, в което по стар Български обичай си правим дрянови сурвакници и се сурвакаме за здраве! Време е да си направим дрянови тояги и да ги усурвакаме за да сме здрави иначе днес онкоболните са без лекарства, а утре всички болни !

А Вие здрави ли сте ?
Време е да ги усурвакаме!
Сподели, ако си за този поздрав по стар Български обичай да ги поздравим както подобава, както заслужават до един !
Време е за сурвакари !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.