изпрати новина
Водещи новини

Време е за сурвакари!

Време е за сурвакари!
Абе да вземем да ги изправим до стената!
Това не се търпи бе хора, да вземем да ги изравним до стената !
Апатията ви съсипа и на Вас и на нас съдбата !
Най-голямата партия в страната е тая, която не гласува !
Не гласуват, защото не вярват на никого от тези във властта !
Не вярват и на тези, които идват след тях, защото те са същите като тях и не вярват на никого !

Карат се кой колко човека представлявал в парламента, а тези като Вас дето всеки ден ги псувате на глас и никой не Ви представлява нито в парламента, нито на жълтите павета, нито в министерства и институции за Вас какво остава – да псувате или да махнете с ръка като обикновено затова е така !

Независимо дали се занимаваш с политика или не те се занимават с теб и с бъдещето на твоето дете ! Всеки ден закони гласуват, с които те ограничават било то със свобода, било то за други неща !
Всеки ден измислят нови такси, данъци и сметки, които трябва да платиш, а ти пак мирно и покорно си седиш !
Всеки ден наредби и под закони пълнят Българските затвори, а ти пак седиш с апатия и погнуса и си казваш и тия и уния са все едни и същи крадливи гадни долни мърши, но те крадат и децата им в охол са в чужбина, но те грабят, а ти си като роб в собствената си страна и не защото не си човек роден тук с равни права, а защото не си ги потърси, не им потърси сметка, не гласува не и затова!

Пак са те и пак е същата игра – едните си отиват, идват другите като 28 години сменят се актьорите, а банките не ви вдигат запорите, не ви намалят лихвите, не ви вдигат заплатите, а пенсиите са ужасно малки, а пък търпите и пак седите !

Не мога да Ви разбера, искахте я тази Демокрация, ами упражнете я, гласувайте, променете статуквото!
Време е да им се потърси сметка за да бъдат изправени до стената и на всеки му да се въздаде според заслуженото !
А те доста си заслужиха, но партията на обидените и отхвърлените, партията на забравените, партията на забравените пак мълчи и пак седи и докато седите мирно и кротко в кошарата наречена живот ще ви доят, ще ви дерат и ще ви мачкат !
Идва време, в което по стар Български обичай си правим дрянови сурвакници и се сурвакаме за здраве! Време е да си направим дрянови тояги и да ги усурвакаме за да сме здрави иначе днес онкоболните са без лекарства, а утре всички болни !

А Вие здрави ли сте ?
Време е да ги усурвакаме!
Сподели, ако си за този поздрав по стар Български обичай да ги поздравим както подобава, както заслужават до един !
Време е за сурвакари !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*