Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Време разделно!

Време разделно!


Иде време разделно на Балканите и пак ще цъфне окървавеният мъх!

Западни Балкани срещи и Борисов като Барон Мюнхаузен живее в заблуда и си мисли, че не виждаме светът как се променя!

Да превърнеш нацията си в робска сурия, да превърнеш родината в ничия земя и да оставиш тя да бъде разкъсана, ограбена и разделена това го няма ни в една вселена!
Северна Македония казваш значи утре с териториален интерес !

Кърджалийско и Делиормана с интерес не от вчера са за автономия, нали? Северозападна България към Румъния иска да се присъедини, а сега кажете къде е България!
Метафорично казано някога България беше на три морета, а днес ще бъде май на три дерета!

И не в този лъжлив васален шут е бедата, а в това, че всички си мълчим след като виждаме нещата! Нов майдан ще има и той ще бъде тук у нас! Политическите лидери бяха консултирани от посланикът на САЩ, а Русия няма тук интереси да се меси!
Ничия земя, окървавена с кръвта на нашите деца!

Прости ми Боже, че бях тук и гледах, и седях даже, и мълчах да гледам как моята Родина дадена бе курбан от малцина така наречени патриоти и техният везир Борисов, а Цветанов пак очаква ТУРСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, КОИТО СА В БЪЛГАРИЯ, но Ботев днес го няма и неговата чета не ще се появи! Честито братя и сестри, днес всички ние с бездействие сме виновни да премахнем това географско понятие България от картата на света! Проклети да сме всички до един за това!

Давай Братко, сподели това на стената си във Фейсбук и утре когато палят свещи за упокой на твоята гроб ще пише „споделил геройски в социалната мрежа и тлкоз“!
А докато си споделяме Борисов – Барон Мюхаузен извършва „Геройски” дела в свят изтъкан от лъжа след лъжа!

Това може да се квалифицира и като фалшива новина щом ти се живее в лъжа !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.