Връщат се мутренските години!

Връщат се мутренските години!


Връщат се мутренските години в България! Гледам вече на много места се сформират престъпни групи. Това е положението в страната или си държавен служител, или ставаш мутра и престъпник.

За нормални хора няма място в страната. Политическите договорки с големите хранителни вериги убиват и малкото изнемогващ бизнес у нас. Няма производители, няма търговци, няма фермери, няма нищо.

Нормалните хора няма с какво да се препитават, мафията също няма от къде да се захранва с пари! ВРЪЩАТ СЕ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ. Обири на банки, обири на бизнесмени, започнаха с вендета и медийни поръчки, които свършват през някой траурна агенция. Когато водата намалее в реката и крокодилите се изяждат, а какво става с малките рибки, с пираните – организират се на ята за оцеляване това става.

Дали предстой гангстерска война ли, не, защото гангстери няма, но скоро ще изпълзят от бърлогите си, скоро ще се нароят много банди, които да крадат пари от държавата и хората. Бедни общински корумпирани държавни такива ще превърнат държавата в мутренска такава не че до сега не беше, но имаше някакъв ред, а сега ред няма – който когото прецака, който предвари има една приказка и така мутрите, които управляват страната създадоха мутренска среда и хората нямат избор или стават бандити, или умират от глад.

Тежко и горко и на нашата държава, който можа избяга, но тук обаче пак ще ги очаква мутренска държава и така Борисов създаде среда, която България да се върне пак в 90 години, в който нямаш приятели, нямаш роднини!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.