изпрати новина
Водещи новини

Всеки ден умирам и се раждам

Всеки ден умирам и се раждам


Всеки ден се връщам към смъртта когато тялото умира, но е жив духът !
Гледам и не виждам надежда в ничия душа !

Слушам и не чувам да идва помощта !
Няма здрави хора, гаснем като свещи един по един без значение богат или беден гробът е с едни размери и никой на онзи свят не ще занесе нищо, което е придобил освен душата, която се отделя за да бъде на свой ред пак преродена!

Умираме без да сме живели, без следа след нас в историята да оставим, без спомен, без като дим в небето мрачно и никаква следа от нас не остава като минава време и всичко се забравя !

А днес продажни мародери историята за онези, който са умрели за нас да има днес България и нация, и народ дори и Демокрация, делата им ще бъдат заменени с други думи подменени и техният житейски път ще заприлича на кръстопът на който не останали са там табели и не води до ничия история, а това е то Българската ни история!

Безлични хора днес ни управляват и поругават онези, които някога история славна ни завещават, обезличени повити в забвение и това все повече заприличва на унищожение !

„Делата ВИ отекват във вечността“ е казал някога един генерал, после роб и накрая гладиатор!

А днес делата ни кажете какви са и горди ли ще са децата Ви от Вас? „Дела трябват, а не думи“ е казал друг образ най-свят за нашият народ, но днес всеки е свел глава и мълчи като роб ! Отхвърлели сме минало, история с кръв платена, а живеем ли, мрем ли не знаем, но едно е ясно, че нищо добро на идните не ще завещаем !

Превърнахме една страна наречена България с горд народ и велика нация в една територия повита с еманципация, една географска ширина населявана от хора без дух, без душа !

Всеки ден умирам и се раждам с утринта и всеки ден когато Слънцето изгрее ни доказва, че мракът може да бъде победен, но всяка вечер щом Слънцето се скрие душата робска продължава да гние !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*