изпрати новина
Водещи новини

Всеки може да бъде

Всеки може да бъде Стефан Пройнов


Всеки може да бъде според МВР!
Всеки един от нас може да бъде в тази театрална постановка!
Какво виждаме ли, ами сценаристите от времето на „Килърите“ пак издават присъди, но този път не те казват ключовите думи, които трябва да се вменят в обществото, а медиите !

Явно Цветан Цветанов си взел поука след като България плати куп пари за неговите думи по разпореждане от Международният съд в Страсбург !
И ако до вчера Цветанов издаваше присъдите от трибуната на Народното Събрание и от телевизионният екран то днес медиите говорят вместо него и оформят общественото мнение и то доста напоително и последователно като подават малко по-малко от сценарият на публиката като в латино сериал, но по български сюжет ! И така Медиите го квалифицираха като престъпник вече !

Медиите направиха и психологически профил на издирваният, че бил педофил, блудствал, бил издирван, опасен и въоръжен, а това са ключовите думи вменени на обществото !

Сега остава и при арестът му да окаже съпротива и да се случи същото както при Чакъра !
Но в този сценарий сюжета от Чакъра ще бъде в следващото действие !
Тук първо се обрисува картинката като от филма със сестрите Белнейски – любовната драма и Педофилският профил, но това е грешка, която няма да повторят разработчиците от МВР, защото тя им струваше доста време и нерви !

И така всеки може да бъде на неговото място !
Обществото отдавна знае, че когато има много шум по нещо то е за да се вмени вина и да се настрои обществото да понесе поредната осъдителна присъда без значение виновен или не е осъденият като този филм го гледахме по делото „Килърите“ и наглите !

Престъпност е имало и ще има, а въпросът е кой и как я контролира, но явно от ГЕРБ не търпят конкуренция ще кажат някой други ще добавят, че най-големите престъпници са политиците с решенията, които взимат, че от тях умират далеч повече хора !
Ние само ще добавим, че когато сюжети от паралелната държава излязат наяве се получава точно това !
Спомняте ли си гледането на делото „Килърите“ във Варна, същият ПИАР и показност – огромна охрана, барети, снайперисти по покривите защо ли, ами правят цялата работа някак си по-голяма за пред медиите, сиреч за пред вас !
Така и сега ! Правителството – МВР не се справя с истинската престъпност, защото не може и няма воля и умения, ако щете !

Но пък в ПИАР АКЦИИТЕ са добри цялото ни правителство от години всички политици се специализират в това как да говорят, как да изглеждат пред камера и кои жестове и думи да използват пред обществото ! Харчат се милиони на Българският данъкоплатец за зрелищни акции с предизвестен край !
А в същото време няма осъден нито един голям мафиотски Бос, нито един политик по високите етажи !
Както се пее в една песен „не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно“! Дали има такава държава, Вие преценете?

Акции с позорни имена – „октоподи“, „скариди“, „килъри“, „наглите“, а сега и Горският човек !
Пак ли ще живеете в лъжа, това е въпросът ?
Всеки може да бъде осъден или убит в страната ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*