Всеки шести не може да попълни бюлетина

Всеки шести не може да попълни бюлетина


Всеки втори не може да си върне дълговете. Всеки трети е сериозно болен. Всеки втори е с нарушение в сънят, всяко дете е обект на тормоз в училище.

Девет от десет пенсионери са в трудност за оцеляване. Осем от десет млади напускат страната ни. Говорим примерно образно казано всичко е нещо подобно, а правителството управлява безпардонно. Някак си никой не ни обяснява как всички мразят ГЕРБ, а Бойко пак управлява.

Загубихме там където не победихме – в превод там където вотът не подменихме. Сиреч казано в прав текст всичко е мошенгия добре сработена изборна машина. Въздухът ни замърсен, а нямаме заводи и печки не горят. Храната ни отровна, но веригите мълчат. Лекарствата фалшиви и само парите ни крадат, а народът е на депресанти, децата ни са на по-силни – транквиланти. Образованието е в летаргия, учителките не им пука за народните будители като гледат собствените си нужди и кредитори. Медицина няма, всичко е търговия с Бог или с оная с косата на всеки рано или късно при нея му свършва играта. Ремонт и след ремонта почва втори така се усвояват пари, а после пак всичко се руши!

Efekt 2

Вдигат тока, парното пак цената му расте, а народът мълчаливо като стадо си пасе ли, пасе. Нямаме армия, но имаме самолети, нямаме и държава, но пък имаме правителство. Изнасяме злато и внасяме боклуци. Изнасяме млади хора – Българи, а внасяме мигранти. Затваряме заводи, но пък отваряме цехове на чужденци, които идват да използват нашите ресурси и младежи, нали? Фабриките произвеждат само инвалиди и в системата отдавна място за тях няма, нали? „Системата ни убива“ някой някога каза и срещу нея протестира.

Днес няма протести защо Тиквата пак ни управлява, нали всички са бесни, нали всички са гневни, нали народа го мрази, но беден е и няма кой да протестира и всеки се е навел да проституира. Вярно, че няма такава държава, но има паралелна такава и пак тя ще управлява. Ромите по съвест гласуват, умрелите и те, а ти стой си във вкъщи затова и ще си зле.
Уж всички предложиха нещо ново ще излезе, че предложиха още от старото.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.