Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Всеки шести не може да попълни бюлетина

Всеки шести не може да попълни бюлетина


Всеки втори не може да си върне дълговете. Всеки трети е сериозно болен. Всеки втори е с нарушение в сънят, всяко дете е обект на тормоз в училище.

Девет от десет пенсионери са в трудност за оцеляване. Осем от десет млади напускат страната ни. Говорим примерно образно казано всичко е нещо подобно, а правителството управлява безпардонно. Някак си никой не ни обяснява как всички мразят ГЕРБ, а Бойко пак управлява.

Загубихме там където не победихме – в превод там където вотът не подменихме. Сиреч казано в прав текст всичко е мошенгия добре сработена изборна машина. Въздухът ни замърсен, а нямаме заводи и печки не горят. Храната ни отровна, но веригите мълчат. Лекарствата фалшиви и само парите ни крадат, а народът е на депресанти, децата ни са на по-силни – транквиланти. Образованието е в летаргия, учителките не им пука за народните будители като гледат собствените си нужди и кредитори. Медицина няма, всичко е търговия с Бог или с оная с косата на всеки рано или късно при нея му свършва играта. Ремонт и след ремонта почва втори така се усвояват пари, а после пак всичко се руши!

Вдигат тока, парното пак цената му расте, а народът мълчаливо като стадо си пасе ли, пасе. Нямаме армия, но имаме самолети, нямаме и държава, но пък имаме правителство. Изнасяме злато и внасяме боклуци. Изнасяме млади хора – Българи, а внасяме мигранти. Затваряме заводи, но пък отваряме цехове на чужденци, които идват да използват нашите ресурси и младежи, нали? Фабриките произвеждат само инвалиди и в системата отдавна място за тях няма, нали? „Системата ни убива“ някой някога каза и срещу нея протестира.

Днес няма протести защо Тиквата пак ни управлява, нали всички са бесни, нали всички са гневни, нали народа го мрази, но беден е и няма кой да протестира и всеки се е навел да проституира. Вярно, че няма такава държава, но има паралелна такава и пак тя ще управлява. Ромите по съвест гласуват, умрелите и те, а ти стой си във вкъщи затова и ще си зле.
Уж всички предложиха нещо ново ще излезе, че предложиха още от старото.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.