ГЕРБ ! Втора фаза на робството!

Втора фаза на робството! Цветан Цветанов


ПРОЧЕТИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!ГЕРБ избраха закон с който ви обричат на 100% робство медиите мълчат !ВИЖТЕ ЗЛОКОБНИЯТ ИМ ПЛАН !
Вече няма да плащаме в брой повече от 1000 лева!
Парламентът одобри рязкото ограничаване на плащанията в брой.
Депутатите гласуваха на първо четене изменения в данъчно-осигурителния процесуален кодекс. През преходните и заключителните разпоредби обаче се предлага и промяна в закона за ограничаване на плащанията в брой.

Към момента прагът е 10 000 лева. Според гласуваните промени, той ще остане такъв до 31 август, когато ще падне на 5000 лева. От 1 януари 2018 г. прагът става 3000 лева, а от 1 януари 2019г. – 1000 лева. Кой печели от това и кой губи ? Губят хората, богатите никога не губят !

Банките закриват офиси и намалят своите служители, но на практика това е консолидиране на пазара с една единствена цел – ПЕЧАЛБА! Така разходите намаляват, но печалбите се увеличават – малки вноски, много транзакции, много такси и още повече такси и така !

Efekt 2

Често се затварят касите на самите банки и хората се препращат към банкомата на входа защо ли, ами простичко казано още такси !
Този закон е напълно лобистки, но той не касае само бедните, а и богатите, защото ако те заловят след две години с 2000 лева в джоба ти си престъпник по силата на закона! Да наложим нови данъци на парите, които идват от работещите в чужбина българи! Всички тираджии, моряци, строители, механици, сервитьори, готвачи, селскостопански работници и всички, които с кръв и пот заработват своите пари !
Тези българи изпращат живителна сила на НАС за да оцелеем тук !
Сега ще се самонакажем с нови данъци!!!!
Тези хора веднъж са платили данък на своите пари там, а сега втори път ще се търси данък и у нас !Втора фаза на робството! Цветан Цветанов Стефан Пройнов

Грабежът продължава, но той е в пълна сила и сега, но едно зло не идва само ! Този закон идва да напомни на хората с конспиративни идеи, че това е пътят по който трябва да минем към поставянето на чиповете !
Преди всичко да стане електронно и ние трябва да загубим онзи тънък момент с допирът на пари, да загубим навикът да броим банкноти !
Първата част от планът е изпълнена като почти всеки има дебитна или кредитна карта ! Вторият е да загубим допират до банкнотите и когато свикнем всичко да става по електронен път и тогава ще ни обяснят, че за наша безопасност е да бъде всичко през чипове!

Но до тогава трябва една трета фаза, която е в най-смелите шизофренични мечти – трябва гражданска война или по-голяма, в която много хора ще загубят всичко, а други ще загубят други хора и така чиповете ще бъдат приети много по-лесно от обществото, защото видите ли вече няма да има отвличания, няма да има загубвания на хора, данни и документи !
Първо трябва една огромна анархия и после да ни обяснят, че чиповете ще сложат ред и хармония !
Сега да Ви зададем една трета гледна точка !
Гледали сте филма матрицата как неудобните бяха изхвърляни от системата !
Цветан Цветанов го нарича изваждане от обществото !
Сега много хора им изтриват профилите от Социалните мрежи, изтриват и пощата, изтриват им видеоканали, блокират им телефони и всичко каквото се сетите ! Случва се непрекъснато дадена система да изхвърли някой, защото е пасивен, защото е активен, защото е неудобен, защото могат !

ВИЖ ВСИЧКО ЗА ЧИПОВЕТЕ ! 

Сега и същественият въпрос !

КАКВО ЩЕ СТАНЕ КОГАТО ДОЙДАТ ЧИПОВЕТЕ И НЯКОЙ НАТИСНЕ ЕДНО КОПЧЕ И РЕШИ ДА ИЗХВЪРЛИ НЯКОЙ ОТ СИТЕМАТА? КОЙ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ, КОЙ ЩЕ ВИ ГАРАНТИРА ОСНОВНИТЕ ВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА, КОЙ !? Ние сме последното поколение, което не е на 100% подчинено и доброволно щи дадем свободата си ?
Икономическото робство идва през банките днес, утре ще влезе във Вашият дом през терор и тероризъм!
Спомнете си за този ден когато дори не сте споделили тази статия !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.