изпрати новина
Водещи новини

Вчера пак циганка удари  лекар

Вчера пак циганка удари  лекар

 

Млада лекарка от (ЦСМП) във Варна е получила  шамар от циганка в  знак за благодарност!

Лекарката е била шамаросана от циганката по време на изпълнение на служебните си задължения. Случаят се разиграл вчера около 21, 30 ч. в село Каменар. Екип на „Бърза помощ“ се отзовал на повикване за тежко болен мъж. Тъй като в къщата било много шумно, лекарката помолила за тишина.

„Ти ли ще ми правиш забележки, ма“, казал й болният ядосано.

И когато лекарката се отправила към пътната врата, съпругата на болния циганин й ударила плесник.

За случая е уведомена полицията, и се извършва проверка !

Д-р Рашева казва: Това е пореден случай на посегателство от цигани  над наш екип!

Въпреки обидата колежката си е свършила работата и не се наложило да бъде викан друг екип, добави тя.

Директорът на ЦСМП – Варна, призова за повече толерантност към спешните медици. Нека хората не забравят, че нашата работа е да помагаме на болните и да спасяваме живота им, обобщи тя.

Ние от Bezcenzura.info остро осъждаме това циганско поведение! Нашите лекари са се учили да спасяват хора, а не да воюват с тях!

До кога ще търпим това чувство на циганското съсловие за доминат и надзаконие, за превест като по-висша класа над нас, до кога?

Тук е ролята на държавата, която трябва да се намеси и да постави нещата на мястото им, но това няма да се случи поне докато правителството не зависи от циганските гласове и тяхното благоразположение !

Затова и циганите си позволяват да бият полицаи, лекари, журналисти, общинари, социални служители  и всеки, който им НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА !

Да сте чули някой политик да е набит от цигани ?

Няма и да чуете, те са  едно – „гарван на гарван око не вади“, та и циганската престъпност и политическата престъпност са двете страни на една монета наречена политическа мафия !

Циганското беззаконие не е явление, а то е продукт на политическото беззаконие това е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*