Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Вълна от самоубийства в страната!

Вълна от самоубийства в страната!


Вълна от самоубийства в страната!
Всеки ден някой някъде умира – за вчера човек се запали, по онзи ден жена във Варна, вчера мъж е скочил от 15-ия етаж на блок до Южния парк в София и е загинал на място. Сигналът за самоубийството е подаден около 11 часа, потвърдиха от МВР. Мъжът се е хвърлил от блок на кръстовището на булевардите „Петко Ю. Тодоров“ и „Гоце Делчев“. Самоличността на загиналия е установена.
Той е 43-годишен софиянец. На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, но лекарите само са регистрирали смъртта на мъжа.

Хората все по-трудно понасят тежките условия на живот – условия на оцеляване!
Правителството казва „всичко е стабилно“ и вдигат минималната заплата, но след вдигането на цените на тока и водата, цените на храните все повече хора не могат да оцелеят особено тези, които са били на прагът на поддържане на жизненият си минимум!

И така над един милион са в страната тези, които живеят с доходи под прага на линията на бедността!
Високите сметки за парно и ток и грипните епидемии, и високите цени на храната са непосилни и за тях всеки ден някой избира да сложи край на мъките и страданията си! Но ако попитате правителството всички сме богати и щастливи, но на документи !

Джобът на българинът казва друго!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари