Вън Сорос от България

Вън Сорос от България


Русия изгони Джордж Сорос и фондациите му окончантелно
Вижте кой са слугите на Джордж Сорус у нас !
Руската Главна прокуратура в понеделник (30 ноември) призна за нежелателни организации фондациите „Отворено общество“ (фондацията на Сорос) и фондация „Съдействие“, съобщи „Lenta.ru“, цитиран от „Руски Дневник“

Решението е взето след молба от Съвета на федерациите към главния прокурор Юрий Чайка да провери организациите, внесени в т. нар. патриотичен „стоп-лист“. В хода на проверката е установено, че дейността на фондовете представлява заплаха за основите на руския конституционен строй.
В началото на юли Съветът на федерациите състави списък на „нежелателните“ НПО-та, в който попаднаха 12 организации: фондацията на Сорос, Националният фонд за демокрация (NED), Международният републикански институт (IRI) и др.
Законът за „нежелателните“ чуждестранни организации бе подписан от руския президент Владимир Путин на 23 май. Той позволява на чуждестранни НПО-та да бъде присъждан този статут, ако те застрашават конституционния строй в Русия, нейната отбранителна способност или сигурност. Първата организация, попаднала в списъка, бе Националният фонд за подкрепа на демокрацията (The National Endowment for Democracy).

От години насам тези „неправителствени организации“, пряко финансирани от Държавния департамент и други официални американски институции действат подривно в десетки държави по света. Те са инструмент за геополитическо влияние, организация на масови протести, смяна на правителства и финансиране на вътрешната опозиция в дадена държава. Чрез тях се организират т.нар. „нежни революции“, които винаги си приличат една на друга.Вън Сорос  от България

Efekt 2

Така например сръбската „Отпор“ (днес преименувана CANVAS), която е пряко финансирана от САЩ, получава милиони долари финансова помощ от американския Национален фонд за подкрепа на демокрацията. Знамена с изображения на ръка, свита в юмрук, транспаранти, топки и други атрибути на поддържаното от Държавния департамент на САЩ сръбско лъжедвижение се мяркаха в Белград чак до свалянето на Слободан Милошевич през 2000 г.След 11 години изображението на юмрука се появи по улиците на Кайро. Членове на същата организация с натрупан опит обучаваха и организирани групи, които „превзеха“ протестите в центъра на Киев преди две години.
В самите Съединените щати всички такива организации, които се финансират от чужди държави и правителства са изрично забранени, а членовете и ръководителите им се смятат за чужди агенти. Същото е положението и в Китай и Израел, например. В България бе направен опит да се измени закона, но той бе саботиран. Вън Сорос  от БългарияУ нас също действат американски фондации, редом с тези като „Отворено общество“ на Сорос. Те финансират предимно медии – трите национални: БНТ, NOVA и BTV, както и десетки издания. Сред най-големите усвоители на средства са медиите на приближения до президента Плевнелиев олигарх Иво Прокопиев, собственик на „Икономедия“ и изданията като „Капитал“, „Mediapool“ и „Дневник“. Тези организации финансират и редица други „движения“, проекти и организации, които обслужват техните интереси.
Източник: alterinformation.wordpress.com

Ние от Blife.eu не веднъж сме говорили и излагали факти колко е пагубно влиянието на Сорос за България, но за съжаление личният егоизъм надделява и много хора се продадоха да служат на интересите на Американските компании !

В България има предостатъчно злато за да бъдем богата, свободна и независима страна !
Имаме и прекрасна природа и богата история, с която Янките не могат да се похвалят !
Но сме и продажни не ние, а политиците ни !
Един ден и в България ще се променят нещата надявам се и тогава Туморът ще бъде изрязан и ще заживеем далеч по-добре !
За сега обаче това може да стане като хората прозрат истината и когато хората пожелаят да бъдат изгонени Фондациите на Сорос, но за съжаление той си купува съдебната система, купува си политици, създава ги, жонглира с политически партии и дърпа конците на не една продажна медия !
Ние от Blife.eu и нашата медийна група също бяхме обект на атаки, обиди, лъжи и манипулации от тези медии, но не се прекършихме, а напротив това ни амбицира и сега с гордост можем да кажем ледът под краката на соросоидите се пропуква и хората скоро ще излязат по улиците скандирайки „Сорос Вън от България“!

Тогава и империята му ще се срине тук !
Загуби ли позиции в собствената си страна, губят позиции в целия свят !
78% от финансирането му намалява и нашите соросоиди ще останат скоро на сухо !
Това, че светът се пробужда е добре, защото рано или късно нашата борба ще бъде забелязана!
Тази битка за спасението на България е Вашата битка за да има свободно медии !
Тази публикация ще бъде докладвана от техните платени подлоги, но ще бъде и споделяна и харесвана от Вас напук на соросоидите, напук на всички, които работят против България !
Споделете я, сложете я на стената си и покажете, че не ви е страх да кажете „Вън Сорос От България“ !

ВРЕМЕ Е ЗА ОПЪЛЧЕНИЕ ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.