Въоръжена банда вилня снощи в София! За всичко са виновни комунистите, нали?

Въоръжена банда вилня снощи в София ! За всичко са виновни комунистите нали ?

За всичко са виновни комунистите, нали ?
Брутална нощ в София!

Въоръжена банда преби и ограби двама братя, смазан от бой бензинаджия до Южния парк.

Диви екшъни се се разиграли тази нощ в различни краища на София, часове преди официалното откриване на Европредседателството. За това сигнализираха читатели на БЛИЦ.

Efekt 2

Първият случай е от квартал Бистрица на столицата.
Там, служител на бензиностанция е бил нападнат и пребит.Нападението е станало на ул. “Никола Крушкин-Чолака“.
Пострадалият е транспортиран в болница. На място е пристигнала полиция, за да изясни обстоятелствата около криминалното деяние.

В софийския квартал “Илиянци” пък е бил извършен въоръжен грабеж.
Инцидентът е станал на ул. “Грозден”, близо до ул. “Комета”.
За произшествието съобщи жител на района.

Там четирима неизвестни, които са пристигнали с малка и тъмна кола, са пребили двама братя на 40 и 45-годишна възраст. След въоръжения грабеж, двамата пострадали са транспортирани в болница.

В малките часове на деня в ж.к. “Младост 1” съседи са се оплакали от буйна жена, която е започнала да чупи апартамента си в бл. 18 и да хвърля през прозореца различни предмети. На място са пристигнали служители на реда, като жената след това е била закарана до медицинско заведение.

Проблемът със сигурността е огромен в страната, а дали Лиляна Павлова е предвидила бронирани жилетки за гостите на София за да не попаднат на някой случаен куршум от съседната улица? Сигурно за тази ширеща се престъпност в страната, която следствие на корупцията в съдебната и правоохранителната система по модел на управляващите са виновни пак комунистите ! Комунистите ли са виновни за това, че в паралелната държава не им пука за рейтинга, а другата тази нашата е проблем на властта за който плащаме ние обикновените хора !

Заедно денонощие :
Застрелян в главата мъж в Бургас.
Взривено заведение в Монтана.
Бомбена заплаха на летище София.
За всичко са виновни комунистите нали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.