Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Въпрос: Как се прави протест?

Въпрос: Как се прави протест?


Въпрос: Как се прави протест и ето същината на въпроса ! Статуквото си разиграва театъра и симулира смяна на политиците ! Как се прави протест против политическата мафия у нас ли?
Ами никой не знае и някога Тодор Живков каза, че „навсякъде има митингов материал“!

Сега материал за митинги много, но няма хора, които да направят митинг или протест !
Младите са по чужбина !
Старите са много болни и стари, а останалите са в администрацията ангажирани за някой лев !

Тук-там някой тираджия, ама той е на път и тук там някой безработен, който няма пари за да отиде на митинг и да отиде няма за да не остане за втори или трети ден и така !
Митингов материал има много, ама няма кой да протестира !

Всичко допира до финансовите възможности на Българинът – смазан е от бедност и колкото по-голяма е бедността толкова по-трудно може да бъде направен един голям митинг или протест!

Почти 100 са протестите вече в страната в епохата на Борисов 3 и всичките са краткотрайни по един ден !
Някак си кинетичната енергия е разделена на малки локални или таргетирани по интереси протести !

Някак си пак някой контролира тези, които правят тези протести и общо взето така се подържа едно ниво на привикване към протестът и когато хората видят 100 пъти, че с протест нищо не става и вече се отказват да протестират !
Единствените, които не се предават са майките на деца с увреждания и може би, защото каузата им е истинска или не е политизиран, може би, защото системата, която ни убива ги е притиснала до стената и от тази преса мърдане няма !
Единствено техният протест е от месеци като не стихва и няма как да стихне любовта им към собствените им деца !

Как се прави протест ли, ами вижте майките, чуйте ги и излезте до тях, говорете с тях и ще разберете как се прави протест! Протест се прави до победа!

Протестът трябва да е за социална справедливост, протестът трябва да бъде за равенство пред закона, протестът трябва да бъде кауза не да бъде за пари, защото всичко дето има оста и дупе Бойко може да го купи !

Така все си говорят в правителство зад гърба на електората забравили, че властта произлиза от народа, а пък ние за протест нямаме воля!
Майките ни показаха как се прави протест, който не може да бъде купен !
Нека да ги подкрепим, защото така учим нас самите да се борим докрай, не за някой лев който стига ни за сух кравай!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари