В една държава, в която прасетата имат повече права от хората

В една държава, в която прасетата имат повече права от хората


Глоби за хранене на прасетата с кухненски отпадъци
Въвеждат глоби за хранене на прасета с кухненски отпадъци. Санкциите са част от мерките, записани в програмата за надзор и контрол на африканската чума по свинете до 2021 година на Агенцията по безопасност на храните, съобщава БГНЕС.

Едната от забраните в програмата се изпълнява успешно в област Русе и тя е да не се допуска движение на неидентифицирани животни в населените места.

За фирмите санкциите са от 1000 до 3000 лева при първо нарушение и от 2000 до 5000 за всяко следващо.
Благодарение на комплексните мерки, засега заболяването не е допуснато да се появи в русенско както от огнищата в Румъния, така и от съседни области.

В програмата на Агенцията по безопасност на храните се предвижда в определени рискови региони, сред които и Русенска област, да се вземат редовно проби от отстреляни диви прасета за наличието на африканска чума.
Източник: struma.bg


Кой трябва да бъде глобен, че допусна хората да ходят по казаните и да търсят храна и кухненски отпадъци?
Това е срам за държавата, че е допуснала това да се случи!

Efekt 2

В една държава, в която прасетата имат повече права от хората е гавра с населението!
То не бяха щастливи кокошки и тъжни стопани, то не бяха подигравки с хората, но вече някой трябва да понесе политическа отговорност за това!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.