изпрати новина
Водещи новини

В името на народа

В името на народа

В името на народа
Така започва всеки разстрел в едни отминали времена !
Но днес така пише и на много документи издадени от съдът „в името народа“!

Защо се преекспонира темата „Народен съд“?
Кой и защо носи белезите на Народният съд в душата си и кой го е страх от него сега?
Повечето фамилии и и наследници на загиналите от Народният съд не са между живите, а тези, които го помнят са малцина като тук няма политическа електорална насоченост, а тук става дума само за страховете на днешните от саморазправа от народът !

Опитват се да се преписват негативи на БСП за това, но истината, че от БСП нямат нищо общо с историческите факти, а по-скоро става дума за тези, който повече от десетилетия управляват – грабят, убиват, крадат и УСВОЯВАТ, техни са страховете !

Техен е кошмарът, че може да се повтори това, което е било, но не се замислят, че те самите с действията си провокират народът да излезе и да ги изправи до стената без съд и присъда !
Какъв ти съд има днес у нас и какви присъди са получили крадливите политици – никакви и именно това е беззакония води до назидателните действия на народът тогава !

Правителството е окупирало съд и прокуратура и няма армия, защото ги е страх от ПУЧ, няма полиция, няма и пожарна дори, няма никаква структура, която може да мобилизира обществото на един огромен протест на една по своему гражданска революция !

Това е така, защото всяка партия, която управлява има политическа полиция, която служи само за и единствено за репресия над по-будните граждани над хората, който искат да променят съдбата си ! Чудите се защо няма протести ли, ами има машина за разбиването им в зародиш и ако това не се случи за дена-два-три хунтата е готова да се противопостави на народът си, а не да го следва ! Спомнете си Раднево когато хората излязоха как реагира правителството – отцепи районът и изпрати водни оръдия ! Спомнете си далеч преди това протестите на „Орлов мост‘ – пак оръжие, полиция, водни оръдия и дори пустинни котки, така нареченото психотронно оръжие срещу народът свои!

Какво очаквате, ако народът някой ден излезе да носи хляб, сол и цветя?
Народният съд е едно историческо събитие с прочистваш ефект, но днес обаче Народният съд или е необходим или невъзможен като всичко е в ръцете на народът !

Но докато седи народът по диваните и лежи народният гняв под юрганите няма съд да има или поне народен !
„В името на народа“ добре звучи, но винаги ще има едно но…
В името на народа на кой народ обаче – на този, който управлява или на този дето седи на маса и се самосъжалява!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*