Гавази

Гавази

Гавази.
Люти чушки с жълти жилетки Люти и подлютени ченгетата сa доста извратени! Вместо да подлютят тълпата, станала е грешка в играта! Групата на МВР-е здраво почва да киха и реве !

Вятърът надул платната и така е загрубяла там играта!
Докато народът протестира, а МВР проституира!
Емото Чолаков бил виновен, че не казал той на МВР от къде ще духа вятъра там под родното небе !

И така системата дето все ни гази сега себе си намрази – сълзи, сополи и гняв в очите на личният състав! То бива, бива простотия, ама много се изложиха ония! Сега какво последва ни кажете?
Да им вземат и пистолети водни да са пълни с вода, защото да не стане беля!

Или да ходят с противогази родните гавази ! Най-после някой от държавната машина понесе отговорност за делата на системата!
И така от Русия газ може да няма, но от МВР имат в изобилие!
И така не стана ясно за инцидента как ще се води – трудова злополука или героизъм, че са напръскани със сълзотворен газ по време на изпълнение на служебните си задължения?
Това си е за медал, а дали няма да ги награди премиерът ни педал?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.