Гангстерски войни: Първо ВИДЕО

Гангстерски войни
Гангстерски войни

Когато няма държава започва преразпределяне на територия.
Първи мутрите скачат за баницата започва деления на деспотства така е било преди стотици години – местни феодали са господствали над различни региони !

Какво очаквате правителството върна страната ни в средновековието и тук са на лице средновековните правила, а именно всяка област да се владее от някой, който е способен да воюва, да граби и да я брани !

Така ще използваме една от фразите на Местан „мракобесни времена” и сега започват да изскачат един по един най-амбициозните бандити до вчера са се притаявали и чакали моментът в който могат да променят картата и го правят !

Efekt 2

Нима не стреляха по Златко баретата и сега по Митьо очите !
Така е, ще кажете нещо нормално за управлението на ГЕРБ и Борисов, всичко е по СИКАДЖИСКИ и по ВИСАДЖИИСКИ !

Борисов мутра
Оцеляват тези, който са с правителството, другите са по затворите докато не им вземат здравето и парите !

Всичко е за пари, власт.
Пари няма за разлика всичко е за смета на Алчността на най-големият, който разпределя кой къде ще е деспот срещу определена такса, процент и според зоните на влияние и видовете разплащания!
Странно или не Митьо очите има бизнеси много и един от монополните е за врати и повярвайте ми той е спечелил от всяка втора продадена врата в страната и от къде идват вратите ли, ами от Китай там където сега Цветан Цветанов ходи да си прави селфита !
Не е намек нито акцент, а просто съвпадение !
Истината е, че Бъчварова не се справя и престъпността ескалира и цяло чудо е, че имаме още държава !
Комуникацията между местните феодали създадени не без подкрепата на МВР днес се води както в дивият Запад, само че дето фразите са по-различни!

Използват се РПГ-та и Алексей Петров имаше атентат срещу него и никой не сподели из медиите, че стрелецът на Алексей леко е поизчезнал, а май е на среща в отвъдното, но от там никой не се връща да разкаже !

Сега фокусът е насочен срещу Димитър Желясков. Жестоко прострелян в слабините и в кракът с огромна кръвозагуба и докато лекарите се борят за животът на един гангстер пред болницата са събират роднини и приятели, сподвижници както и родното МВР е там, то винаги е там ама след инцидентът, никога преди, никога на време, но пък ще направят снимки !

Има ли деспотско разпределение на България или предстой гангстерски рай с две думи оцелелите ще властват над вече разтурената ни България !

Идват времена на силни на деня, а вечерта са други след като няма ред в страната и законите не се спазват улицата има свой закони и ние медиите ще говорим за тях. Всеки ден очакват се много стрелби и престрелки така е при ГЕРБ, винаги е така !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.