изпрати новина
Водещи новини

Гангстерски войни: Първо ВИДЕО

Гангстерски войни

Гангстерски войни

Когато няма държава започва преразпределяне на територия.
Първи мутрите скачат за баницата започва деления на деспотства така е било преди стотици години – местни феодали са господствали над различни региони !

Какво очаквате правителството върна страната ни в средновековието и тук са на лице средновековните правила, а именно всяка област да се владее от някой, който е способен да воюва, да граби и да я брани !

Така ще използваме една от фразите на Местан „мракобесни времена” и сега започват да изскачат един по един най-амбициозните бандити до вчера са се притаявали и чакали моментът в който могат да променят картата и го правят !

Нима не стреляха по Златко баретата и сега по Митьо очите !
Така е, ще кажете нещо нормално за управлението на ГЕРБ и Борисов, всичко е по СИКАДЖИСКИ и по ВИСАДЖИИСКИ !

Борисов мутра
Оцеляват тези, който са с правителството, другите са по затворите докато не им вземат здравето и парите !

Всичко е за пари, власт.
Пари няма за разлика всичко е за смета на Алчността на най-големият, който разпределя кой къде ще е деспот срещу определена такса, процент и според зоните на влияние и видовете разплащания!
Странно или не Митьо очите има бизнеси много и един от монополните е за врати и повярвайте ми той е спечелил от всяка втора продадена врата в страната и от къде идват вратите ли, ами от Китай там където сега Цветан Цветанов ходи да си прави селфита !
Не е намек нито акцент, а просто съвпадение !
Истината е, че Бъчварова не се справя и престъпността ескалира и цяло чудо е, че имаме още държава !
Комуникацията между местните феодали създадени не без подкрепата на МВР днес се води както в дивият Запад, само че дето фразите са по-различни!

Използват се РПГ-та и Алексей Петров имаше атентат срещу него и никой не сподели из медиите, че стрелецът на Алексей леко е поизчезнал, а май е на среща в отвъдното, но от там никой не се връща да разкаже !

Сега фокусът е насочен срещу Димитър Желясков. Жестоко прострелян в слабините и в кракът с огромна кръвозагуба и докато лекарите се борят за животът на един гангстер пред болницата са събират роднини и приятели, сподвижници както и родното МВР е там, то винаги е там ама след инцидентът, никога преди, никога на време, но пък ще направят снимки !

Има ли деспотско разпределение на България или предстой гангстерски рай с две думи оцелелите ще властват над вече разтурената ни България !

Идват времена на силни на деня, а вечерта са други след като няма ред в страната и законите не се спазват улицата има свой закони и ние медиите ще говорим за тях. Всеки ден очакват се много стрелби и престрелки така е при ГЕРБ, винаги е така !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*