Генерал от разузнаването със загадъчна версия за шесторното убийство в Нови Искър, опасността не е преминала!

Генерал от разузнаването със загадъчна версия за шесторното убийство в Нови Искър, опасността не е преминала!
Генерал от разузнаването със загадъчна версия за шесторното убийство в Нови Искър, опасността не е преминала!

Генерал от разузнаването

Имаше много неясноти, недотам изясняване на фактическата обстановка и затова се породиха тези коментари и съмнения в обществото. Това мнение изрази бившият директор на Националната разузнавателна служба генерал Димо Гяуров относно убийствата в Нови Искър.

По думите му никой не отговаря защо стъклото на джипа е счупено, при положение, че е взет. Що се отнася до оръжието, Гяуров коментира, че става въпрос за лек, спортен пистолет, на който скоростта е много малка и по начало лесно се заглушава. „Това е самоделка, това се прави от години.

Efekt 2

Трябва да ви кажа, че който не е хващал такова оръжие, няма как да знае как се борави с него. То дебалансира“, посочи още той по bTV. Според него най-вероятно Росен Ангелов е убиецът, но не става въпрос за синдрома на отхвърления любовник. „Фактическата обстановка не е изяснена. Няма да се изненадам, ако не е сам. Сега е много удобно, няма кой да рови, папката е затворена“, заяви Гяуров. Според него проблемът е, че въпросното лице е намерено в жилището, където преди 9 години е извършил блудството. Кметът е длъжен да следи адресните регистрации.

Не знам до колко е виновен. МВР следи това.

И до ден днешен имаме регионални инспектори“, посочи още експертът. Той се въздържа от версия относно другото убийство – на бизнесмена Петър Христов. „Не смея да давам коментари, всичко е възможно“, заяви той и допълни, че никак не вярва Европредседателството да е причината. „Не вярвам и във връзката между властта и убийството.

Може да е сблъсък на интереси, отмъщение“, посочи той. Според него обаче полицаите не са амбицирани. „Никой не вярва в амбицията на полицаите да работят, всички са на ясно с демотивацията, че се отчита дейност.
Не вярвам това убийство да бъде разкрито, не за друго, а защото подобен тип убийства не бяха разкрити“, каза още Гяуров.

Източник: Blitz.bg

А Вие вярвате ли в професионализмът на МВР днес ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.