ГЕНОЦИДЪТ ПРОДЪЛЖАВА

ГЕНОЦИДЪТ ПРОДЪЛЖАВА


ГЕНОЦИДЪТ ПРОДЪЛЖАВА! ВИЖТЕ МАЛКО ЦИФРИ!
ГЕРБ и техните трайни политики на растеж и стабилност !
Стабилността в страната ни е едно илюзорно понятие, което се втълпява на масите посредством медиите обслужващи хунтата узурпирала властта !
Бойко Борисов няма да хвърля повече оставки !
Стабилност в страната !

Във всяко второ семейство в страната има член, който е в чужбина!
50% от населението е платило кръвен данък заради стабилността !
Образованието ни е показателно – всяко четвърто дете не знае български език, всяко второ не може да чете, 44% от завършилите 8 клас са неграмотни и невежи според едно изследване,а това е процентът, който не може да разчете и разбере листовка с упътване към лекарствата, което е вид заплаха за по-възрастните си роднини и себе си дори !
Недостиг на учители в образованието, сливат се училища и се затварят такива заради недокомплекта в тях като на всичко отгоре и предстои пенсиониране на над 4000 учители през 2017г.
Догодина ще е кошмарна за образованието ни !
Няма учители, няма кой да ги обучи, няма и национална стратегия, няма и смисъл май от това геноцидът е в действие – съсипване на целият сектор !
Всяко второ дете е болно, което прави над 50% в детската възраст, а докато пораснат процентът расте главозамайващо като няма и здрав човек в страната ни !
Съсипва се медицината и здравеопазването ни !
Липсват лекари, а кадърните кадри напускат страната ни заради нечовешките условия, заплащане и липсата на адекватни мерки и политики като остават само ТЪРГОВЦИТЕ НА ЗДРАВЕ в така наречената бяла мафия, които не спасяват животи, а те продават лекарства на процент !
Лекарствата са голям процент фалшиви или с изтекъл срок на годност, със занижено качество и така не стига, че са най-скъпите, но и са най-НЕефективните, но ГЕНОЦИДЪТ ПРОДЪЛЖАВА !

Икономиката ни е съсипана в името на лоялността на чуждите търговски вериги и вносът на продуктите на чуждите корпорации, но като имаме най-плодородната земя в Европа с най-хубавия климат, а не можем или не ни дават да си изхраним нацията !
Изхранването на нацията ни е в ръцете на чуждите корпорации като всичко е на доверие, рушвет и политическо слугуване, а че става дума за национално предателство, за престъпление против собсвеният ти народ!
Това, ако не ГЕНОЦИД, който ПРОДЪЛЖАВА какво е?
Хранят ви с най-големите боклуци, който са забранени в другите страни, но контролът липсва умишлено като ГЕРБ са поели ангажимент към чуждите вериги, но не и към нацията си!

Няма икономика и никой не работи – заводите са затворени, рудниците също, а единствените, който работят в страната са чуждите интереси като нищо Българско и родно не съществува вече благодарение на устойчивата политика на ГЕРБ!
Имали сме ръст в икономиката с 11% на хартия, а на практика всеки го усеща по джобът си !
ГЕНОЦИДЪТ ПРОДЪЛЖАВА !

Една нация има три приоритета за своето съществуване като народ и държава:
1-во – Здрава и продуктивна нация ! Всички знаем за демографският срив и че няма здрав човек и прогресивното застаряване на нацията ни, а сега и Ромите не искат да правят деца! Вече всяко четвърто дете е с българско име, вече никой не прави деца и няма как да ги гледа !

Efekt 2

2-ро – Умна нация, която да гарантира на обществото и родината си просперитет и устойчиво развитие в икономически и просветен план !
Страхотно, но нямаме икономика и няма нужда от инженери, учители и лекари, няма нужда от интелигенция и без това само се бунтуват, а кой спасява страната ни технологично и кой ще създава стратегии и технологии ли?
НИКОЙ!
Става дума за ГЕНОЦИД, който ПРОДЪЛЖАВА!
Академичните среди са подложени на неглижиране, остаряват професорите и ако погледнете последният доклад за бездомните хора у нас само в София са на 20 000, забележете над 7 000 от тях са с по едно или няколко висши образование, които не са ги завършили сега, във времето на соца, когато образованието бе на най-високо ниво в целият свят !
ГЕНОЦИДЪТ ПРОДЪЛЖАВА !

3-то – Силна икономика и богата нация, защото когато нацията има висок стандарт има и високо вътрешно потребление и икономиката е силна !
На практика имаме консуматори, които нямат пари, което само по себе си е нищо !
Нямаме винпроми, няма заводи, няма цехове, няма икономика унищожена умишлено от ГЕРБ с любезното съдействие на всички останали в управлението на страната ни !
Не се допускат чужди инвеститори, а последните работещи заводи в страната всички виждаме как ГЕРБ ги одържавявали, а не национализирали и скоро и те ще бъдат забатачени и затворени нищо, че имали договори за по 10-20 години напред !
Някой друг ще поеме договорите като няма да са Български фирми, визираме оръжейният бизнес у нас !
За другите пера на Българската икономика всички знаем, ако работите някъде за някой то той не произвежда нищо друго освен ИНВАЛИДИ, които скоро ще бъдат изхвърлени на улицата и на фалшивото ни здравеопазване, което ще ги довърши бързо за да не паразитират системата и да получават и без това мизерните инвалидни пенсии !ГЕНОЦИДЪТ ПРОДЪЛЖАВА

Геноцидът продължава и докато има живи Българи, цигани и турци населяващи тази територия няма да спре !
ГЕРБ говорят за стабилност в страната – всеки ден има протести, ГЕРБ говорят за икономически ръст, усетихте ли го по джобът си няма да ви питаме! Здрави ли сте и как са децата ви?
Няма да Ви питаме и защо гласувате за ГЕРБ, защото знаем, че над 70% от гласувалите не гласуват за тях, но не е важно кой как гласува, а кой брой гласовете и протоколите !
И така ГЕНОЦИДЪТ ПРОДЪЛЖАВА и никой не ви пита или не вие сте донори, вие сте лошият материал, който ще бъде редуциран !
Изтребен е другата дума, но тя не звучи евроатлантически и думата ГЕНОЦИД е неприемлива за Хунтата на ГЕРБ и техните ортаци !
Не признаха Турският Геноцид на тракийските Българи, не признаха и Геноцидът над Арменците няма да признаят и Геноцидът над собственият си народ, защото това е език на омразата !

А омразата е емоцията, с която живеем всеки ден и докато се мразим помежду си ще ви управляват шепа изверги и безродници, шепа колониални марионетки, а покорната рая е свела глава и никой не задава въпросът „защо сме най бедни в Европа, защо имаме най-голямата смъртност в целия свят на глава от населението в целият свят дори и от страните където се води война“?
На привършване сме, скоро Бойко месията ще ни освободи и всички ще се пренесем на едно друго място дори АД да се нарича ще е по-добро от България, а децата си на кого оставяме ли?
Много цивилизации са идвали и са си отивали на този свят, а ние Българите сме най-древният народ в Европа и първи ще изчезнем и не от природно бедствие, не от война, а от простотия и от глупостта да позволим това с апатията си и бездушието на народът към този геноцид, които се случва с него !
ГЕНОЦИДЪТ ПРОДЪЛЖАВА И ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ПРОЦЕСА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СТЕ БЕДЕН ИЛИ БОГАТ! НА ВСЕКИ МУ ИДВА КОЛЕДАТА, А ТАЗИ ЩЕ Е ПОСЛЕДНА ЗА МНОГО ОТ НАС !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.