ГЕОРГИ ВЪЛЕВ ПРОГОВОРИ ЗА УБИЙСТВОТО НА БИЗНЕСМЕНА ПЕТЪР ХРИСТОВ!

ГЕОРГИ ВЪЛЕВ ПРОГОВОРИ ЗА УБИЙСТВОТО НА БИЗНЕСМЕНА ПЕТЪР ХРИСТОВ!

ГЕОРГИ ВЪЛЕВ
Един от сочените за тартор на бандата за мокри поръчки „Килърите“ Георги Вълев категорично отрича каквото и да е участие в показния разстрел на бизнесмена Петър Христов.
„Не съм поръчвал убийството на Петър Христов, ниго го познавам лично. Ще дам на съд всеки, който си позволи да се гаври по този начин с името ми и да ме клевети“, заканва се от Ловешкия затвор Вълев пред столичен ежедневник.
Получилият доживотен затвор Вълев бил изключително огорчен от слуховете, които се носели в публичното пространство и отрича да е имал каквито и да е контакти с показно разстреляния собственик на „Лактима“, пише Пик.

По неофициални данни обаче в момента тече проверка на всички имоти на Вълев във Велико Търново. Причината е, че двамата с Христов преди години делели недвижимо имущество и дори имали скандали за това. По време на делото „Килърите“ Георги Вълев няколко споменава името на Петър Христов, а наскоро стана ясно, че вероятната причина той и Петър Стоянов – Сумиста да са доживот зад решетките е именно намесата на Петър Христов. Бизнесмесменът от Велико Търново помогнал на полицията да задържи и групата за отвличания „Наглите“, като и двете следи се разследват в момента.

Вчера от прокуратурата отказаха каквато и да е официална информация, защото се работи по горещи следи.

Efekt 2

Източник: politikata.net
Георги Вълев няма нищо общо с това убийство и няма как да има от затвора! Цветанов вади на ново делото “Килърите“ за да привлече вниманието на обществото и да заметат следите на Петър Христов водещи към Цветан Цветанов и ГЕРБ !

Ние не знаем дали Петър Христов е познавал Георги Вълев, но ако килърите не са се познавали по между си както твърдят по цялото дело то не Петър Христов е свързващото звено, а самият Цветан Цветанов като само той ги е познавал всички !
И както стана ясно, че като министър на вътрешните работи се е срещал неформално с престъпници то и срещата на Цветанов с Петър Стоянов Сумиста може да се квалифицира като такава в хотел Черно Море във Варна ! С колко престъпници се е срещал Цветанов?
Румен Петков се срещна с братя Галеви и подаде оставка !

Цветанов се среща с цялата мафия и дори не се извини на обществото ! Ако наглите са в затвора то по-наглите ги гледаме всеки ден в ефира на телевизията !
Естествено те си правят ПИАР, а защо ли нито една телевизия не попита Цветанов колко хора осъдиха България заради неговите арести и акции с позорни имена?

Никой не попита и Вълев дали са били поставяни в една килия с болни от Туберколоза и СПИН  !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.