ГЕРБ-ДПС

ГЕРБ-ДПС


Кой-кого ще удуши в прегръдката ГЕРБ-ДПС
ГЕРБ и ДПС са известни като партиите, прегръдката с които води до удушаването на партньора. Проблемът е, че досега двете не се бяха прегръщали взаимно, а както вече публично стана ясно, го правят в момента и така изниква въпросът – кой-кого?!
По-слабите дуетни половинки на двете партии в управленията им като НДСВ и Реформаторския блок, не броим изобщо малчугани като Яне, Ковачки и тем подобни, отидоха в политическото небитие.

Със 127-годишната си закалка БСП аха да предаде Богу дух при Миков, ала оцеля…
На пръв поглед, с цялата драма и големия срам около опрощаването на данъците за Мюфтийството, което дължи 8 млн.лв. на всеки от нас като данъкоплатци, при 30 млн.лв. годишни приходи само от наеми на имоти, без да броим щедрата и нагла помощ от турската държава, от фондации от Саудитска Арабия и други страни с опасно радикален ислям, засега прави прегръдката по-силна от страна на ДПС.

Особено при отвратителното съвпадение на цялата история на това абсолютно незаконно опрощаване с 35-годишнината от атентата срещу вагон Майки с деца на гара Буново, съзнателно осъществен покрай Деня на жената и майката от хора, които бяха афиширани ислямисти. Нещо, което – без доза национализъм, от чисто човешка гледна точка, е отвъд всякаква нормалност и разбирания, включително на собствената им мюсюлманска религия и нейните здрави представи за добро и зло.
Ще прощавате, но така не бива!

Източник: 19min.bg

Тази прегръдка не от сега ще добавим спомня ме си как пиха кафе с Местан !
По скоро стана видно за всички кой с кого е и в добро и а дано и в зло !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.