ГЕРБ и МВР на процент от новата наркомафия !

ГЕРБ и МВР на процент от новата наркомафия !


Мигрантите с новите наркотици създават мафия, а ГЕРБ и МВР си затварят очите !
Мигранти са основните доставчици на наркотици !
На този етап страната е залята от наркотици, които се внасят от мигрантите и техните канали !
Защото каналджиите на мигранти си остават трафиканти, които дали пренасят антики, дрога или хора, дали пренасят органи или оръжие всичко е договорка за цена !
И така цялата страна е залята с наркотици от нашите МИРНИ МИГРАНТИ от Афганистан и Сирия !

Полицията знае, но си трае, защото цените на новите арабски доставчици са по-ниски, качеството е по-добро и печалбите са по-големи, а когато си на процент на това му се казва просто ДАЛАВЕРА!
На този етап повечето арабски доставчици работят с Циганските босове !
Всяко гето в страната си има Цигански барони, които контролират дрогата, проституция, цигари без бандерол и всичко, което може да се нарече контрабанда.

ВИЖТЕ КАК ЦИГАНСКАТА ОМЕРТА РАБОТИ С ТЯХ ! 

Та и нашите афганистански многострадалници са направили контакт точно с циганските барони, а няма град или село без те да имат пипала до там и така има вече нов картел с монополни цени и материал !
За сега най-атрактивни са афганистанският хашиш и марихуаната !

Efekt 2

Имало е опити и за хероин, но традиционният играч и монополист на хероиновото разпространение у нас държи здраво и турският хероин не е изместен от пазара !
Как циганите като най-лесно нагаждащи се работят с афганистанците ли, ами те им доставят и лични карти, с които те обикалят и Европа, доставят им и оръжие и всичко, защото те са в бизнес с тях от самата им поява по нашите земи НИЕ ВЕЧЕ ПИСАХМЕ ПРЕДИ ГОДИНА ЗА ТОВА ТУК !

Схемата продължава да се разраства, защото циганските кланове започват да зареждат и дилърите по места във всички градове и така дрогата излиза от гетата и потегля по нощни клубове и дискотеки, само че дилърите са от другата мафия !

Така афганистанската дрога вече покрила цялата територия на страната и докато за едни е брадва за други е сватба !

От skandalno.net посочват, че „пакет от 100 гр. хашиш може да бъде изтъргуван за 500 лв. и от там идва голямата печалба за дилърите.
На практика те печелят по 15 лв. от всеки продаден грам опиум или хашиш“, обясняват столични ченгета. Според думите им делата за покупка на хашиш и опиум в София са две – в Овча купел в близост до Нов български университет, както и във Факултета, където се крият десетки афганистанци.

Както „Скандално.нет“ писа неотдавна в столичното ромско гето афганистанци и сирийци са укривани от Георги Петров – Йончо, племенник на Киро Японеца. Афганистан е най-големият производител на хашиш и опиум в света, като по оценки на експерти площите от посеви с хашиш и опиумен мак достигат 150 хил. хектара. Въпреки военното положение в Афганистан тамошните селяни не се отказват от отглеждането му. Най-големият център за производство на хашиш и опиум е в Таджикистан, откъдето годишно излизат около 700 хиляди тона дрога. Наркотиците отдавна са станали приоритет и на терористите от „Ислямска държава“, които принуждават селяните да отглеждат и да им предават продукцията си. Вече има и случай в България където ученици пушили хашиш в голямото междучасие, след което се почувствали зле и повръщали в клас.

Притеснената учителка повикала бърза помощ, полиция и родителите на 15-годишните младежи. Децата бяха настанени в клиниката по токсикология към „Пирогов“ и изкараха там 2 дни.

Разследване на полицията е установило, че младежите са предозирали с употребата не на марихуана, а на хашиш, който им бил продаден от същия дилър, който донесъл марихуаната. Пласьорът посъветвал децата да пробват новия голям хит на наркоиндустрията – афганистанския хашиш, който трябвало да бъде смесен с марихуана за най-добър ефект.

„Хашишът е много по-опасен от марихуаната. Но е нов вид дрога на българския пазар и хората не знаят това. За разлика от мароканския хашиш, който се продава в Испания и Италия и има отпускащ ефект, отгледания в Афганистан е много по-силен и предизвиква халюцинации, параноя и депресия“, коментира столичен криминалист. Според думите му през последните 3-4 месеца почти всички дилъри на марихуана в София вече предлагат на клиентите си и хашиш и опиум от Афганистан, който струва колкото тревата – по 20 лв. за грам. Няколко заловени от МВР пласьори на дрога признали при разпитите, че продават и препоръчват на клиентите си новата дрога, тъй като печелят много добре от нея. Всички ние виждаме как Мафията и се сраства с Афганистанци и Пакистанци и не е далеч денят, в който Арабски банди ще наложат монопол и в разпространението тогава те ще бъдат новата мафия, и докато от ГЕРБ си взимат комисион, и докато от МВР си прибират процентът това ще нараства до моментът, в който днес бягащите от война не направят тук гангстерска война и не поемат контрола в страната !
В статията се позоваваме на:  skandalno.net

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.