изпрати новина
Водещи новини

ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове за нас не е престъпление!

ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове за нас не е престъпление!


ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове за нас не е престъпление!

Цветан Цветанов купува гласове пред очите на всички Българи, но прокуратурата не се самосезира !
ГЕРБ доказаха, че електоралната маса, макар и наводнена може да се купи !
Според заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов участва в раздаването на битова техника, купена с дарение на стойност 100 хил. лв. от субсидията на ГЕРБ. 419 електроуреда бяха разтоварени на площада в Полски извор.

Помощта се раздава по предварително изготвени списъци на пострадалите от потопа. Наводнените къщи в селото са около 50, а дерето все още стои непочистено. Електроуредите са предназначени за 5 села. В тази акция присъства лично Цветан Цветанов и бе отразена от всички телевизии в страната ни ! Това е поредният ПИАР ход на ГЕРБ !

Ако толкова милееха за хората защо нищо не дариха в Мизия и селата там, защо нищо не дариха във Варна и Владиславово, защо нищо не дариха никога никъде до сега цели 11 години, а сега изведнъж се втурнаха !

Отговорът е, че всички телевизии показаха Цветан Цветанов, стотици медии също го отразиха в новинарският поток и ето как за ЕДНИ ПОТОП, а за други ПИАР В ИНФОРМАЦИОННИЯТ ПОТОК!
Истината е, че ако трябваше да си платят на медиите ГЕРБ щяха да платят далеч по-голяма сума от 100 000 лева!

А в същото време Дост раздаваха храна на хората и прокуратурата се съзира, а ГЕРБ раздават бяла техника и нищо !
И така докато депутатите от ГЕРБ си гласуваха по 141 лева коледна добавка на заплатите отпуснаха и 40 лева на пенсионерите !

За справка в Гърция държавата отпуска по 1000 евро на пенсионерите за Коледа, а на наводнените домакинства от последните дъждове и порои на всяко домакинство правителството даде по 5000 евро !
Правителството не един политик и една партия !
ГЕРБ за пореден път си направиха ПИАР от болката на хората и показаха, че купуването и продаването на гласове за тях не е престъпление!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*