Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове за нас не е престъпление!

ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове за нас не е престъпление!


ГЕРБ: Купуването и продаването на гласове за нас не е престъпление!

Цветан Цветанов купува гласове пред очите на всички Българи, но прокуратурата не се самосезира !
ГЕРБ доказаха, че електоралната маса, макар и наводнена може да се купи !
Според заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов участва в раздаването на битова техника, купена с дарение на стойност 100 хил. лв. от субсидията на ГЕРБ. 419 електроуреда бяха разтоварени на площада в Полски извор.

Помощта се раздава по предварително изготвени списъци на пострадалите от потопа. Наводнените къщи в селото са около 50, а дерето все още стои непочистено. Електроуредите са предназначени за 5 села. В тази акция присъства лично Цветан Цветанов и бе отразена от всички телевизии в страната ни ! Това е поредният ПИАР ход на ГЕРБ !

Ако толкова милееха за хората защо нищо не дариха в Мизия и селата там, защо нищо не дариха във Варна и Владиславово, защо нищо не дариха никога никъде до сега цели 11 години, а сега изведнъж се втурнаха !

Отговорът е, че всички телевизии показаха Цветан Цветанов, стотици медии също го отразиха в новинарският поток и ето как за ЕДНИ ПОТОП, а за други ПИАР В ИНФОРМАЦИОННИЯТ ПОТОК!
Истината е, че ако трябваше да си платят на медиите ГЕРБ щяха да платят далеч по-голяма сума от 100 000 лева!

А в същото време Дост раздаваха храна на хората и прокуратурата се съзира, а ГЕРБ раздават бяла техника и нищо !
И така докато депутатите от ГЕРБ си гласуваха по 141 лева коледна добавка на заплатите отпуснаха и 40 лева на пенсионерите !

За справка в Гърция държавата отпуска по 1000 евро на пенсионерите за Коледа, а на наводнените домакинства от последните дъждове и порои на всяко домакинство правителството даде по 5000 евро !
Правителството не един политик и една партия !
ГЕРБ за пореден път си направиха ПИАР от болката на хората и показаха, че купуването и продаването на гласове за тях не е престъпление!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари