ГЕРБ не са първа политическа сила

ГЕРБ не са първа политическа сила


ГЕРБ не са първа политическа сила, но са първата обслужваща сила ! Истината е, че леко-полеко Борисов губи влияние и се превърна в проститутка на конци !

Обслужващите функции на ГЕРБ прозират в най-ясно в опорните точки, които поднасят на обществото !
Борисов от своят страна избива комплексите си на придворна дама като увеличава бухалките по народът си и по институциите само и само да задържи властта си !

Подкрепяни ГЕРБ от медиите на Пеевски сега мачкат свободата на словото, но защо се стигна до това?
Ивото Прокопиев и неговите медии както и другите соросоидни медии дълго време крепяха Борисов, но Пеевски има по-голям коз от тях и това е аферата КТБ, в която имат пръст и Бойко Методиев Борисов !
Чрез КТБ паралелната държава успя да придобие още повече власт като придобива още по-голямо влияние, още публична власт в сектори, в които те не нямаха контрол !
И така да вземем в предвид оръжейната индустрия и контролът над най-печелившият бранш на българската индустрия !

Efekt 2

Те контролират други няколко бизнеси и това са производството и разпространението на цигари и синтетична дрога !
Това са лесно конвертируеми стоки в светът на една друга паралелна държава и това е „Ислямска Държава“!

Борисов контролира и каналите от и към Европа !
Как обаче им плащат от „Ислямска Държава“ и дали не се разплащат с петрол, който влиза в Турция и там му се променя химичният състав като се прави микс от няколко вида петрол, а това се прави, защото всяко нефтено находище има собствен идентичен химически състав!

Нефта – мастноподобна течност, цвета е от черен, тъмно-кафяв до зеленикаво кафяв, по-лек е от водата, Р варира от 830 до 970 кг/м3, средна молекулна маса от250 до 300, а t0 на замръзване от-200 до +200. Представлява изключително сложна смес от въглеводороди и орг. съединения, съдържащи в молекулата си S, О и азот. Мен.част на нефта съдържа механични примеси, мин.соли и вода. Той се състои от въглерод-83 до 87% и водород- 12-14%, О и сяра-3%. Съдържанието на сяра в нефта до голяма степен опр. начина и разходите на преработване.

Нефта се разделя на 3 осн.класа: нискосерен – под 0,5% S, сернист-0,51-2% и високосернист над 2%.
Така най-подробно обясняваме, че петролът може да се следи неговият химичен състав и да се докаже произходът му като така от ОПЕК следят пазарите !

Организацията на страните износителки на петрол, ОПЕК с всички средства и начини възбранява на „Ислямска Държава“ да продава на борсите и пазарите петрол ! Но тук се прокрадва едно съмнение подплатено с много факти, че петролът на „Ислямска Държава“ отива в Турция и така след допълнителна преработка той се отправя към Румънски рафинерии където се прави бензин, дизел и всички производни от него !

Това голямо количество бензин и дизел, което се произвежда в Румъния или Украйна влиза и в България и тук някакси се прокрадва съмнението, че ПРАВИТЕЛСТВОТО на България има ВОЛЯ да продава такива горива !

ВОЛЯ имат и някои бизнесмени и политици дори да имат верига от бензиностанции! Дали на тези горива им се плаща акциза ние не можем да кажем, но можем да останем със съмнението, че някоя партия в парламента има ВОЛЯ да подкрепя правителството ни, а то как ли и се отплаща ? В една бандитска паралелна държава винаги ще устава съмнението, че ни управляват по бандитски особено, ако ни управляват такива !
Когато продаваш смърт на главорезите от ИДИЛ в името на алчността не би се замислил да изтребиш и своят народ !

Търговците на смърт печелят от смъртта и колкото е по-голяма тя толкова е по-голяма печалбата им !
Ще дойде ден, в който обаче парите няма да струват нищо и тогава горивата ще са далеч по-скъпи, ще дойде ден когато властимащите днес ще са избягали далеч от родината ни !
Ще дойде ден когато истината ще изплува като труп на мафиот на повърхността и както е модерно в паралелната държава труповете да си носят във вътрешният джоб предсмъртно писмо от което ще излязат много истини !

Просто трябва да дочакаме този ден, в който всички ще разберат, че ГЕРБ не са били първа политическа сила, а просто са били проститутките на властта в сянка !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Greɑt work! This is the type of information that are supposed to Ƅe shared аcross thе internet.
    Sɑme on the seek engines forr no longer positioning tһiѕ
    publish higheг! Cоmе on օveг and visit my website
    . Thanks =)