Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

ГЕРБ превръщат България в Швейцария на Балканите

ГЕРБ превръщат България в Швейцария на Балканите


Не е шега, европредседателството ни вещае да станем Швейцария на Балканите !
Доказателствата се крият в сайтът Афера ВИЖ ТУК !

И така след като от ГЕРБ взеха един символите на Швейцария и си го маркираха какво им пречи и да си изтеглят парите от Швейцария и Турция, и някоя друга арабска банка и да си ги инвестират у нас и така десетки милиарди от влогове в Швейцария ще се впуснат по новите писти на Банско и ще се влеят в и без това пресъхналите притоци на Българската икономика !

Така олихвяването на тези пари ще е далеч по-високо и Българинът ще остане с впечатлението, че се прави нещо у нас !

Отделно тези ножчета, който от ГЕРБ раздават на своите могат и да бъдат погледнати като идват избори – въоръжаваме ви нещата, в страната са на нож ! Или са плод на поредната ПИ АР акция !
Има си изложения на които всички държави – техните партии ходят, които могат да си поръчат тези балончета, кибрити, знамена и запалки, но от ГЕРБ поръчват и карти и лукчета !

ГЕРБ

ГЕРБ

Техните послания винаги са били други !
Кибрит в знак на всички, които се самозапалиха !
Лукчета – да покажем на хората колко е лют животът !
Карти – нека знаят хората, че с ГЕРБ животът им е на карта !
И сега нож, какво означава, сами се сетете !
Едно е ясно, че всичко преди да бъде платено от тъпата ПИАРКА е съгласувано и одобрено от Тъпият председател на партията и е платено от тъпите избиратели !
Дали ножът е тъп ние не знаем, но едно знаем, че който нож вади, от нож умира !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.