ГЕРБ са турска партия !

 ГЕРБ са турска партия ! Стефан Пройнов


Очевидна истина е, че Бойко Борисов и ГЕРБ са на власт благодарение на ДПС и Ердоган !
Ако парламентарната група на ДПС гласува за законът за Референдумът това ще елиминира патриотите от властта !

„Да ама не“, както е казал покойният Петко Бочаров !
Гласуването за мажоритарния вот е в четвъртък. ДПС на заседание на парламентарната си група с 12:10 гласа реши да гласува против мажоритарни избори. Защо ли изненадани няма и привидната конфронтация на ДПС и патриотичните формати си остава привидна! Така по всичко личи, че мажоритарният вот няма да мине и всичко с референдумът ще се отече в канала !

Кой печели от това, ако не ГЕРБ, защото привидният им реверанс да яхнат вълната на Референдума и народната нетърпимост бе тънката игра на Цветан Цветанов!
Но от друга страна Правителството остава на власт и Борисов с патриотите до един се покланят на килимчето на Доган !
Какви ще са благините за ДПС ние не знаем ! Но знаем, че Ахмед Доган можеше само с един парламентарен вот на неговата група в парламента да елиминира патриотите от властта, но не го пожелаха ! Дали е вярно или не, но статуквото пази статуквото !

Efekt 2

И дали партия ГЕРБ е протурска сами ще Ви стане ясно!
Слави Трифонов показа нагледно, че политическата мафия е едно цяло органично тяло и там става дума само за пари и няма цвят, няма религии като всичко е да се крепи Бойко на власт, а Бойко крепи всички !
Спомняте ли си тази прегръдка ?

 ГЕРБ са турска партия ! Стефан Пройнов
Спомняте ли си как Бойко Борисов наричаше кметът на Хитрино негов брат !
Кметът на община Хитрино Нуридин Исмаил е подал оставка като член на Централния, Областния и Общински съвет на ДПС.
Това е станало по време на заседание на Областния съвет на ДПС, проведено в Хитрино, съобщи БНР. На срещата е присъствал и председателят на партията Мустафа Карадайъ, но самият Нуридин Исмаил е в Турция и от там е заявил оттеглянето си.
А защо ли, ами всички на предните избори в община Хитрино гласуваха за ГЕРБ и кой, ако не ДПС гарантира престоят на ГЕРБ във властта !
Ето защо това решение не учудва никой !
Все още ли вярвате, че Бойко Борисов и ГЕРБ са протурска партия ?Турският премиер Бойко Борисов

Спомнете си ДОСТ за кого гласуваха, спомнете си колко от Българските турци гласуваха за ГЕРБ и ще разберете една истина – Бойко Методиев Борисов е еничарят, който доведе България до под игото 2 !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.