изпрати новина
Водещи новини

ГЕРБ са турска партия !

 ГЕРБ са турска партия ! Стефан Пройнов


Очевидна истина е, че Бойко Борисов и ГЕРБ са на власт благодарение на ДПС и Ердоган !
Ако парламентарната група на ДПС гласува за законът за Референдумът това ще елиминира патриотите от властта !

„Да ама не“, както е казал покойният Петко Бочаров !
Гласуването за мажоритарния вот е в четвъртък. ДПС на заседание на парламентарната си група с 12:10 гласа реши да гласува против мажоритарни избори. Защо ли изненадани няма и привидната конфронтация на ДПС и патриотичните формати си остава привидна! Така по всичко личи, че мажоритарният вот няма да мине и всичко с референдумът ще се отече в канала !

Кой печели от това, ако не ГЕРБ, защото привидният им реверанс да яхнат вълната на Референдума и народната нетърпимост бе тънката игра на Цветан Цветанов!
Но от друга страна Правителството остава на власт и Борисов с патриотите до един се покланят на килимчето на Доган !
Какви ще са благините за ДПС ние не знаем ! Но знаем, че Ахмед Доган можеше само с един парламентарен вот на неговата група в парламента да елиминира патриотите от властта, но не го пожелаха ! Дали е вярно или не, но статуквото пази статуквото !

И дали партия ГЕРБ е протурска сами ще Ви стане ясно!
Слави Трифонов показа нагледно, че политическата мафия е едно цяло органично тяло и там става дума само за пари и няма цвят, няма религии като всичко е да се крепи Бойко на власт, а Бойко крепи всички !
Спомняте ли си тази прегръдка ?

 ГЕРБ са турска партия ! Стефан Пройнов
Спомняте ли си как Бойко Борисов наричаше кметът на Хитрино негов брат !
Кметът на община Хитрино Нуридин Исмаил е подал оставка като член на Централния, Областния и Общински съвет на ДПС.
Това е станало по време на заседание на Областния съвет на ДПС, проведено в Хитрино, съобщи БНР. На срещата е присъствал и председателят на партията Мустафа Карадайъ, но самият Нуридин Исмаил е в Турция и от там е заявил оттеглянето си.
А защо ли, ами всички на предните избори в община Хитрино гласуваха за ГЕРБ и кой, ако не ДПС гарантира престоят на ГЕРБ във властта !
Ето защо това решение не учудва никой !
Все още ли вярвате, че Бойко Борисов и ГЕРБ са протурска партия ?Турският премиер Бойко Борисов

Спомнете си ДОСТ за кого гласуваха, спомнете си колко от Българските турци гласуваха за ГЕРБ и ще разберете една истина – Бойко Методиев Борисов е еничарят, който доведе България до под игото 2 !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*