ГЕРБ с нов рекорд за изборни манипулации

ГЕРБ с нов рекорд за изборни манипулации


Вижте как ГЕРБ ни превръщат в бананова република. Някога Бананите победиха и Демокрацията, дойде сега идва Диктатура, а диктаторите в банановите страни не управляват дълго. Република Либерия е държава, разположена на западното крайбрежие на Африка. Граничи със Сиера Леоне, Гвинея, Кот д’Ивоар и Атлантическия океан. Столицата е Монровия. Основана е през 1822 г. като колония на освободени роби от САЩ и поради това носи името Либерия (от англ. Liberty – „свобода“). Териториите, които те заемат обаче, са населени от местни етнически групи много столетия преди това. През 1847 г. колонията обявява независимост и това поставя началото на Република Либерия. През 1980 г. правителството е свалено след военен преврат, по-късно последван от две граждански войни (през 1989-96 и 1999-03), които се оказват катастрофални за икономиката и социалния живот в страната.

Най-близкият съперник на краля на изборите през 1927 г. е Томас Фолкнер. Според официално изявление Кинг е получил 234 000 гласа, въпреки че броят на регистрираните избиратели по това време е едва 15 000. Това съмнително постижение през 1982 г. е записано в Книгата на рекордите на Гинес като избори с най-високо ниво на измама. Кинг служи като министър на правосъдието от 1904 до 1912 година. През 1912 г. той става държавен секретар на Либерия и подава оставка през 1919 г., когато е номиниран за кандидат за президент. През 1919 г. той участва в Парижката мирна конференция и Първия Панафрикански конгрес. През 1927 г. печели президентските избори с броя на гласовете многократно по-голям от броя на гласоподавателите. Скандалът с принудителния труд доведе до оставката му през 1930 г.

 

И така този модел на изборни манипулации не е от вчера виждаме и сега в София и в цялата страна. Свидетели сме на корпоративен вот, на фалшиви избирателни секции, в който гласуват така наречените мъртви души.

Efekt 2

Купуване на гласове е зверска репресия от страна на репресивните органи спрямо обществено активни личности. Свидетели сме и на репресия срещу журналисти и собственици на медии.

В крайна сметка рекорда за изборни манипулации според Гинес е на Чарлз Кинг Но и ГЕРБ и Бойко Борисов вървят в тази посока. Все пак да не забравяме, че в Либерия властта се сменя с държавен преврат и в България ли това е начинът?

Естествено ние не призоваваме за това и на практика преврат с този народ не е възможен!

Какво е вашето мнение? Как ще се оправи България?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.