ГЕРБ с поредното безумие в услуга на тероризма!

ГЕРБ с поредното безумие в услуга на тероризма!


Вижте поредното безумие в полза на тероризма у нас!
Сигнал до ДАНС: Омбудсманът и Президента отлежават докато терористи минават през страната ни!
Бойко Борисов твърди, че сме надеждни европейски партньори!

Журналистът Мажд Алгафари изнесе тревожни факти в ефира на телевизия Канал 3 !
Ето как правителството на ГЕРБ толерира безпрепятственото преминаване на бойци на „Ислямска Държава“ и още повече узаконяването на документи свързани с тях !
Тук става дума за проблем от националната сигурност и то не само на държавата ни, а и на всички членки страни на Европейският съюз ! Защото след случая на заловеният Мароканец у нас въпросът е колко такива има още и колко от тях ще отидат в Европа с нова самоличност, но със старите си виждания за свещената война? Ако утре стане атентат в някой държава дали Бойко Борисов ще поеме отговорност за убитите невинни жертви?

Гледайте видеото:
Денят на живо, 16.02.2018: Мажд Алгафари, журналист и преводач

Efekt 2


Сега някой може ли да обясни за какво иде реч? Дали държавата не участва в престъпен сговор с тероризма?
Дали след като направиха границата ни секретен обект за да се преустанови възпрепятстването на безконтролното влизане на мигранти днес правителството ни не им помага по този начин?
Истината е, че „Ислямска Държава“ губи войната и техните бойци се насочват към Европа за да продължат да воюват чрез терористични атентати !
Кой сега е враг на Демокрацията и кой сега е враг на Европа – правителството ни или терористите, това е съучастие в престъпен сговор?
Ако утре не дай си Боже стани атентат у нас дали от ГЕРБ ще поемат отговорността за това или те вече са я поели от трафикантите, а сега я прехвърлят на нотариусите и преводачите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.