Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

ГЕРБ ще се борят с корупцията, ама друг път!

ГЕРБ ще се борят с корупцията, ама друг път!


Борбата на ГЕРБ с корупцията заприлича на цитата от едноименният филм „Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път”!
Анкетна комисия с квотен принцип създадена от членове на ГЕРБ, ДПС и Патриоти в НС ще следят за корупция по високите етажи !

Министър председател назначава на служба този, който ще следи за корупция самите министри и самият него, а това е пълен абсурд, заяви Кирил Добрев!

Цецка Цачева каза, че няма такива притеснения !
И то за това се прави да нямат притеснения най-вероятно !

Президента каза, че ще наложи вето на този закон и си е прав човека как чисто образно казано „крадеца ще казва дръжте крадеца”!

Този закон за отнемане и конфискация на имущество и този орган допълнително ще създаде предпоставки за корупционни практики извън действащите!
Това е прах в очите на Европа !
На практика няма воля на правителството да се бори с тази практика може би това е стимулът на политиците да влязат във властта за да бъдат корумпирани всеки ден и всеки час !
Затова и се продават постове !

Колко струва да си зам. Министър?
Колко струва да си Кмет или Депутат, ако не е корупцията като модел на управление не биха плащали милиони за да бъдат корумпирани, нали ?

Време е да се промени това, но никой не иска промяна, а иска още пари !
Защото Властта е равна на пари, а парите са на Власт у нас ! И така между другото в този закон, ако подадете сигнал срещу някого, че например Ви искал суджуци и после техният съд и прокуратура докаже, че не било така и ще носите и наказателна отговорност !

Върхът на закона за антикорупция е, че нямате право и да кажете, че има корупция !

Пълен фарс или стигнахме дъното?

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари