изпрати новина
Водещи новини

ГЕРБ ще се борят с корупцията, ама друг път!

ГЕРБ ще се борят с корупцията, ама друг път!
Борбата на ГЕРБ с корупцията заприлича на цитата от едноименният филм „Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път”!
Анкетна комисия с квотен принцип създадена от членове на ГЕРБ, ДПС и Патриоти в НС ще следят за корупция по високите етажи !

Министър председател назначава на служба този, който ще следи за корупция самите министри и самият него, а това е пълен абсурд, заяви Кирил Добрев!

Цецка Цачева каза, че няма такива притеснения !
И то за това се прави да нямат притеснения най-вероятно !

Президента каза, че ще наложи вето на този закон и си е прав човека как чисто образно казано „крадеца ще казва дръжте крадеца”!

Този закон за отнемане и конфискация на имущество и този орган допълнително ще създаде предпоставки за корупционни практики извън действащите!
Това е прах в очите на Европа !
На практика няма воля на правителството да се бори с тази практика може би това е стимулът на политиците да влязат във властта за да бъдат корумпирани всеки ден и всеки час !
Затова и се продават постове !

Колко струва да си зам. Министър?
Колко струва да си Кмет или Депутат, ако не е корупцията като модел на управление не биха плащали милиони за да бъдат корумпирани, нали ?

Време е да се промени това, но никой не иска промяна, а иска още пари !
Защото Властта е равна на пари, а парите са на Власт у нас ! И така между другото в този закон, ако подадете сигнал срещу някого, че например Ви искал суджуци и после техният съд и прокуратура докаже, че не било така и ще носите и наказателна отговорност !

Върхът на закона за антикорупция е, че нямате право и да кажете, че има корупция !

Пълен фарс или стигнахме дъното?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*