Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Гинка ВърБойкова ли е Бойка Разбойкова?

Гинка ВърБойкова ли е Бойка Разбойкова?

Гинка!!!
Размерът има значение, цената на тока също !
Няма скандали, които да скрият този огромен апетит за преяждане с власт на Разбойническата банда ГЕРБ !

Истината е, че в ГЕРБ са на трохи, а само Бойкоизбраните печелят и после им ги взимат пак било то като в Добрич или във Велико Търново, но Тиквата и неговият инквизитор Цветанов не пускат аванта на никой !

Алчност за власт и контрол във всички среди където могат да проявят влияние е тяхната цел номер едно !
Историята доказва, че не ще ги занесат на онзи свят и никой не успял от хиляди години преди тях !

Не ще видят и АИР на този свят като са прокълнати от милиони, мразени от стотици хиляди всеки ден, а десетки хиляди са готови на радикално и брутално отмъщение! Беше ме гнус, а сега ми е жал за тях, но милостта не е мерило за този, който няма милост за никого от нас !

Над 2 000 000 прокудени в чужбина !
Над 1 300 000 живеят с пари под прага на бедността!
Над 860 000 с мизерни инвалидни пенсии около 200 лева оцеляват на магия ! 800 000 администрация продала душите си крепи хунтата на власт !

Всичко друго са мъртви души във фалшифицирани избирателни списъци !
На практика кой гласува за ГЕРБ освен зависимите овце в тяхната кошара?

Но те са там заради зобта, а не по любов или по идеология, там са да запазят и малкото благини, които са им останали натрупани от преди ГЕРБ, но дали са запазили честта си и достойнството?
НЕ, това е тяхната цена – цената на предателството към Род и Родина цената да скъсаш с Бог и с родата за да си спасиш гъза, а не душата !

Но и дори тяхната Бащица не успя, виж кмета на Симитли как потвърди това !
И така до кога ще търпите да Ви управляват ГЕРБЕРАСТИ?
Знаете какво означава тази дума – хора с дребни анални страсти !
Докога кажете?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Алоо, ти ,,надървения’’ я по лако бе! И какво като си се ,,надървил’’- най много да оправиш мустакатата и брадатата твоя Ганка и нищо друго! Моли се,че имаш европейски паспорт,който ти е даден по милост а не по заслуги и ще си първият,който ще духне на Запад при първото топуркане на турския ботуш! И с какво ще воюваш срещу аскера,а?! Нямаш нито армия,нито танкове и самолети! Ние се каним да ставаме световна икономическа,политическа и военна сила, а тоя си представя,че е на Сливница и крещи та се пука ,,на нооож’’! Времената се промениха , байновото,няма го оня идиот от правец вече,дето всекидневно ви тръбеше от трибуните празнословия,че сте ,,най най най’’! Не сте никакви вече, пък и от посланията ти си личи, че си много много болен! Това- сериозо!