Гинка купува дълговете на ЧЕЗ

За или против неприкосновенноста на вашият дом

Гинка купува дълговете на ЧЕЗ
Горанов потвърди, че с ЧЕЗ и България се водят дела за десетки милиони!

Когато Гинка купува ЧЕЗ тя ще наследи и резултатите от това дело! Кой има интереси от това ЧЕЗ продават бъдещи дългове ! Министър Горанов изпрати непоследователно веднъж ГЕРБ да продава през 2012г. 33%, а днес искат 100% от ЧЕЗ !

3 милиона Българи остават заложници на тези популистки решения на ГЕРБ !
Медиите отразяват само обяснителният режим на министрите от ГЕРБ и се дава само еднозначна трибуна !
Гинка скри сто проблема!

Efekt 2

И докато се прави СЕИР на народа се случват много неща !
Неща за който ние пак ще плащаме !
Очакват Ви нови цени тока и на всичко произлизащо от това !
Вярва те ли на Гинка, че притежава тази жена стотици милиони? Вярвате ли, че тя има уменията и капацитета да ги спечели тези пари и да ги управлява ?

Вярвате или не, но с тази подкрепа от ГЕРБ, която получи Гинка за какво беше – да се успокои обществото или да бъде излъгано, да бъде прикрито някакво престъпление или порочна практика най-вероятно от миналото на ЧЕЗ?
И докато Гинка чете написаните редове, какво прозира между редовете, сами се сетете!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.