Гинки – Минки, всичко е трънки и бодлинки!

Гинки – Минки, всичко е трънки и бодлинки!


Гинки – Минки, всичко е трънки и бодлинки!

Мутрите управляват страната и това не е тайна дори и за децата! В МВР професионалисти и криминалисти нямат пари за бели листи, реформа няма 28 години в системата на сигурността!

Единствените сигурни са мутрите, защото те управляват улицата ! Този, който управлява улицата той управлява изборните процеси, той е на власт !

Efekt 2

Борисов го знае и затова контрабанда, проституция и наркотици са на улицата необезпокоявани, а от МВР гарантират единствено спокойствието на тези бизнеси !

Корупцията била само усещане, нали ?
В сектор Сигурност няма никаква сигурност за хората, а после имало криза на доверие в институциите, нали?

И така системата ни убива, но системата изпълнява заповеди и каквито са управниците ни такива са и резултатите на хората от системата !
Доверието в институциите може да се върне когато се върне доверието в политиците, които управляват системата, а в това правителство се изчерпа като няма и грам доверие в него нито вътре в страната, нито отвън му вярват!

Изводът е, че трябва да се сменят всичките политици !
Но има ли нова алтернатива, има ли подготвени кадри, има ли кой, който да предложи конкретни решения?

Държавата се тресе от скандали и престъпност – всеки ден катастрофи, всеки ден убити, всеки ден излизат наяве корупционни практики, води се война в паралелната държава и колко бизнесмени изведнъж се споминаха, в колко заводи влизат репресивните органи, затварят се заведения по морето, влиза се в хотели и всичко това е едно преструктуриране на кратко мачкане, тормоз на бизнеса било сив, бял или друг, но в крайна сметка сивото управление в страната води след себе си и сив бизнес, а той е производен на системата за работа в страната!
Престъпността ще продължава да ескалира, защото тя управлява, а корупцията била само усещане, нали ?

И какво усеща обикновеният човек, този, който пълни хазната, а не този, който с ДДС участва в държавните поръчки – на бандитската хранилка?

Ето така Мафиотското управление спонсорира мафията като тя е на пряка далавера от страната, а поле върви и разправяй, че нямало паралелна държава, в която на власт е престъпността !

И докато ни занимават с Гинки – Минки затварят тецове и отварят вецове, докато министри поемат отговорност за по ден-два или три и държавата се тресе от скандали едва ли ще се оправим, едва ли!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.