Гняв народен, гняв Божи!

Гняв народен, гняв Божи!
Народният съд идва

Народният съд идва за тези, които 27 години грабеха и продаваха майка България!

Изтръгваха от гърдите и природните богатства ! Изсичаха горите ни и с пепел от заводските комини и посипваха детските градини !

Унищожиха земеделие и зеленчукопроизводство, фармацията стана скъпа, болниците скъпи, храната ни боклук и тя е много скъпа, а народът съхне, вехне, болен, беден, гладен и неразбран, но скоро обаче ще се измете тази сган или хунта, или елит както те се определят, но истината е, че последните ще станат първи, а първите последни, защото първите са най-малко !

Efekt 2

Малко са бе хора разберете, шепа безродни, алчни, самозабравили се лешояди ненаситни, ненаядни и смучат ни до последната ни капка кръв и ние скоро ще се срещнат с гневът ! Лягам с гняв, ставам гневен аз през час през два, казвам ви от гняв не мога и да заспа!

Гледам всички са разгневени като вълци освирепели как да си нахранят децата, как да си платят сметките за ток, вода и парно за управляващите това не е важно, но за мен това не е живот, а борба за къшеят хляб всеки ден и нощ, а цената е да бъдем гневни дори с жената сме на нож, децата искат време, нежност и любов, а какво получават ми кажете? Без игри, без детство, без щастие живеят и гледат как майка им, баща им, баба и дядо и всички в бедност се гърчат и в немота това виждат нашите деца ! Гневен съм и то съм бесен разберете и не ние сме виновно за това, а онези горе за бела !

Тръгнал вицепремиер по дискотеки, а премиерът на голф игрища реже ленти ! Народа мизерува, а мигранти хранят с прескъпи храни и как за пенсионерите не намериха пари? Камъкът на Цанко се пропука, Ахмед Доган и Бойко скъсаха дослука !

И какво от това, аз пак нямам какво да ям, нямам и пари в джоба, гневен съм бе хора ! Гняв, ярост и вече нямам и сълзи! Народе събуди се и разбери, че за тия няма съд, няма прокуратура, а те са хунта узурпирали властта и за когото да гласуваме няма файда !

ГЕРБ броят бюлетините в страната, протоколите им са в ръцете, пишат мамят както си решат и какви ти партии биха променили играта освен да излезем на площада и да кажем „оставка“ и ако ли не да дойде най-после народният съд да се произнесе !

В България власт се дава или по наследство или сами се сетете, че ще ни обвинят, че говорим с езика на омразата, а как да им кажем, че вече говорим с езика на яростта, на гнева и сме готови да щурмуваме бастиона дето се е покрили онези, които си мислят, че всичко са покорили !

Не са покорили едно единствено нещо наречено гневът и когато чуят скоро по площадите ревът на българският лъв ще се разтрепери и земята и в министерството креслата ! За това Ви казвам братя и сестри, пуснете гневът на воля пък да става всичко вече по Божията воля !

Вече не се търпи, не ми се и скърби, а искам да видя хора будни, силни, млади на площади, скандирайки „оставка“, искам да видя как тяхната подигравка се трансформира в оставка и как тяхната арогантност се превръща в страх и как треперят от народният гняв, който те пропиха в народа! Да си лягам и да ставам гневен, да бъде тази зла енергия в мен при условие, че тя ми е от тях, да им върнем всички нека те изпитат нашият гняв !

Дали съдът народен ще бъде милостив не знам, но е писано в светото писание, което те не са чели, че “който сее ветрове ще пожъни бури“ да се извием като ураган и да смажем тази сган ! Аз моят гняв съм готов да им го дам! А ти?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.