ГРАНИЦА

ГРАНИЦА

Европа,ООН, Америка искат да накажат полицаят от граница ни, а цяла България иска да го наградят

Нацията ни настръхна, а Бойко не може да грабне вълната за ПИАР. Много кофти как това правителство не може да се вслуша в гласът на суверена и поне веднъж да вземе страната на народната воля и то за нещо за което не трябва да се бръкнат за пари ! Вчера стана ясно от експертизата, че е било рикошет, но стана ясно от медиите, че пистолетът е бил изет със седем патрона, а осмият е при патолозите ! Полицаят герой не е задържан, но не е похвален и пред строя ! Стана ясно, че и полицай с опит което дава насока че не става дума за изстрел от паника, а за контролиран изстрел ! Мненията в социалните мрежи са на двата полюса, но повечето са да бъде награден ! Списъкът с политици, който го подкрепят е по-голям от самото правителство като брой !

Върви и подписка да бъде награден с високо отличие – подписите са много хиляди за това . Телевизиите правят анкети, по радиото се дискутира темата, а бе това е водещата новина по всички медии ! Всички знаем че се случи нещо очаквано просто не знаехме когаще се случи е случи се ! Нашият коментар е че до сега Българската полиция се справяше доста добре като се има в предвид ресурсът с който тя разполага ! На практика повечето автомобили с висока проходимост от всички РПУ бяха командировани по границата и през изминалата година те са сигурно стотици от тях за бракуване ! Полицайте се отопляваха с огньове и дежуреха пред импровизирани колиби направени от найлн и клони ! Със седмици не са си виждали семействата и патрулират в изключително трудни пресечени местности където атмосферните условия са доста по-сурови ! Въпреки всичко това до сега нямаше инциденти до сега !

Никой не захваща и да каже ,че от Българска страна тези пришълци имат доста помагачи ! Каналджиите изграждат структури с наблюдатели и ятаци направо добре платени партизански сценарии за да прекарат в уречената часова пролука поредната група ! Никой не закача темата че всяка група има и финикийски еквивалент например по 5000-6000 евро на човек по 2000-3000 евро за паспорт на човек за паспорт . Трябва време докато се изготвят документите на всяка една група депа където да престоят джихадистите храна вода условия комуникации естествено такива до сега няма заловени ! В България нищо не се случва без знанието на полицаят особено когато става дума за пари !

Та как да наградиш човек който е объркал за над 400 000 евро нечия да речем офицерска далавера ! Та след като всеки знае за това но не говори питаме дали Разузнавателните централи не знаят това ? Знаят и още как ! Сега много добре се проследи как реагира народът през кой групи във Фейсбук се публикува и какви са настроенията в тях кой медии с какъв акцент отразяват новината, а бе кой къде и как всичко е проследено и анализирано с две думи вече се знае къде и как да се подаде нужният материал кой от кого ще препише кой от къде ще сподели дадена снимка или статия! С две думи знае се как може да бъде запален социален пожар който може да запали освен масови протести може да запали и задника на премиера особено в стремежа си да се подмаже на Брюксел и Вашингтон, но не и на народът си колкото и предизборно да му се иска !

Efekt 2

Сега какво чакаме : Следващата група която пак ще е от брадат майка на възраст от 25 35 години добре обучени и тренирани но този път добре въоръжени да се изправят пред нашият измръзнал само по един макаров Български полицай ! И как ще свърши тази сага ? Ами тогава да пази Господ да не разберем но ще се наложи ! Ще се наложи защото след тази генерална репетиция идва премиерата за която нашият премиер не е готов! А може и това да е предвидим сценарии към диктатура все пак преди дни още 20 такива вкараха в България може би са да пазят послушното марионетно правителство Всичко зависи от Анкара каква ще е следващата пратка дали ще са майки и старци с деца или млади надъхани с автомати в ръка ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


от administrator