ГРЪБ

ГРЪБ


Обърнали ГРЪБ на народа и заложените от синдиката на престъпниците грабители бомби взеха да гърмят ! Вдига се цената на газта, тока и на водата !

Вдига се и с 20% такса смет на места !

Вдига се цената на храната и на всичко останало, но личи си кой идва ПАК на власт !
Така е когато гласуват Ромите без да знаят за кого гласуват ! Отдавна една партия граби народа, но народът не вижда, не чува или просто това е подмяна на изборните резултати ?

Дали някой сега не подмени протоколите и пак нямаше подмяна на чувалите ?
Но някак си да не те одобрява 84% от населението и да искаш да управляваш това, някак си е неестествено, но пък е логично ! Тук става дума за наркотикът наречен власт, за опиянението и пристрастието, и една фалшива реалност !

Казваш „народа ме обича“, а ходи с охрана !
Казваш „народа ме избра“, но как след като 84% не са гласували за теб ?
Казваш онези били крали, а те десет години не са във властта ! Казваш онези не били демократични, а твоята Демокрация се насажда без да бъде желана със силови послания, натиск, репресии, мутренско поведение и всяване на страх !

Efekt 2

„Или аз ще управлявам, или държавата ще бъде хвърлена в хаос“, нима не е така докато ти си във властта? МВР бе безсилна по времето на бунтовете в Гърмен !

МВР смаза хората в Раднево !
Ами Орлов мост – психотронни оръжия и всеки по-деен активен гражданин със заведени дела и мачкане от държавата !

Народа го обичал ли, това повече прилича на платена любов ! Платена любов от медиите, от ромите, от бизнес кръговете, от мафията и докато всички са на държавната хранилка никой не вдига пушилка !
Днес националните предатели правят задкулисни далавери!

Някога ВМРО правеше атентати, а днес вкарва депутати ! Странно се държат и от АТАКА – „с нами Бога“ се превърна в „с нас и Бойко“! Валери Симеонов като обединителят ще излезе, че е усвоителят и от римата мускетари най-много пари е усвоил държавни, някой ще кажат едва ли !

Едва ли, ама ако погледнете къде спят всички граничари и командировани полицаи и колко плаща държавата ни за храна на ден и нощувка и ще се разбере, че хазяйнът им бил наш Валери, е на това се казват далавери !

Волята на Марешки е да срине Лукойл и да продава яко хапове и на държавата и на хората, а нали тук не става дума за пари? Алчнотията на тия все пак може да бъде спряна и това ще бъде видно от народа, ако Пеевски нещо не се разбере с Бойко и да управляват тези дето са обърнали ГРЪБ на народа с волята на Сокола !

Някой друг депутат ще се отлюспи от другите формати и готово – магистрали ще се строят, но нищо, че хората нямат и какво да ядът ! „Сития на гладния не вярва“ казал е народът, но тук сития е обърнал ГРЪБ на народа и който и каквото да си говори Бойко с бой ще го обори !

И докато някой налага тук чужда Демокрация всичко се изнася от онази приватизация, а остава само една болна, застаряла и бедна нация !
„Вие сте тъпи и аз съм тъп“, каза някога вожда и е прав !
Защото няма друга нация, която да се е самоунищожила от тъпотия ! Гледайте видеото и преценете кой управлява в страната и кой електорат представлява за това за едни ще има социални придобивки, а за другите да гледат в ГЪРБА диктатора в тази страна !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.