Гръмотевично ПУК!

Гръмотевично ПУК!


Гръмотевично ПУК!

Голяма параноя тресе гербописците след бутилка храбри !

Голяма параноя ги тресе, защото ако комунистите вземат властта и ги чака каторга !
Господа и Госпожи, синове на другарките и другарите, какво ви става като пак видяхте конспирация, че всички са се събрали да Ви свалят от власт !

И така според кафявото издание има задкулисно обединение между Цветан Василев и Нинова както в него участва и Слави Трифонов след третата чашка обаче конспирацията обзема болните съзнания и те се прехвърлят в друго измерение и започват да говорят за кървави сблъсъци като в Румъния за сваляне на властта !

И така, ако ще има майдан то той ще се организиран спонтанно от хората на който им дотегна тази диктатура и геноцид !
Държавата се тресе от протести не от вчера и гербописците знаят това добре ! Досега Бойко Борисов някак си успява да купи и продаде на хората надеждите, но пламне ли гората да му мислят всички !

Efekt 2

И така конспирация няма и няма как да има, защото ДПС и ГЕРБ така и така си управляват заедно сега и ДПС няма за цел да си разваля РАХЪТЛЪКА! БСП завиха, че с ДПС няма да управляват !

Слави Трифонов е отделен формат, който яко критикува БСП и ако е искал майдан още миналата година на концерта си щеше да го направи !

Истината е, че духът на музата излиза от бутилката на гладният редактор, който пише на ПУК!
И така има ли гръмотевици над главата на Борисов или само и само да му откраднат някой лев самите медии напрягат непрекъснато с интриги медийната среда и така щедро Борисов им се отблагодарява, а те гербописците стават храбри след трета чашка и така?

Истината е, че всички знаят, че Борисов е страхлив и някой добре осребряват неговите страхове!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.