Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Гърците стачкуват Българите мизеруват

Гърците стачкуват Българите мизеруват


Гърците стачкуват Българите мизеруват
В Гърция започва 24-часова обща стачка
24 часова общонационална стачка блокира Гърция днес.
В нея ще участват най-големите синдикати в страната – Съюзът на държавните служители, Общата федерацията на трудещите се, преподаватели и Общогръцката федерация по корабоплаване.

Стачните действия ще обхванат и обществения транспорт в Гърция – автобуси, тролейбуси, метро, железопътен транспорт и кораби.

МВнР съобщи преди ден, че дипломатическите мисии на страната ни са на разположение на българските граждани на телефони:

Посолство в Атина:

+30 210 67 48 105

+30 210 67 48 106

+30 210 67 48 107
Съобщава :СЕГА.БГ

Ето така се прави там където има народ, там където има нация хората блокират страната и си отстояват правата !

В България обаче няма такова понятие като хора, народ и нация всичко е една фалшива добре контролирана Демокрация! Някога гърците казаха тихо да не събудим Българите, но гърците не знаят, че ние сме най-заспалият народ и затова ни мачкат от ГЕРБ и затова навлиза тази диктатура на Хунтата ! Едно дете му дават мляко когато се разплаче, а ние искаме мляко и чакаме да ни дадат без да сме плакали ! Търпи народе наш, имаш 500 години стаж както казваше един поет за това в страната ни има само хаос и няма ред ! Време е за пряка Демокрация ! Време е да изхвърлим боклука !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари