изпрати новина
Водещи новини

Дал Бог мъртви много

Дал Бог мъртви много
До къде ни докараха – да чакаш ред и за оня свят!

„Дал Бог мъртви много, ще чакате“ това са думите, който е чул един българин от траурен агент !
Как се топим като нация? Как изчезваме като народ ?
Все въпроси за който на никой не му пука !
Сега носталгично да хвърлим поглед през рамо към далечната 1998 година !

По-старите и хората на малко над средна възраст си спомнят един спокоен живот, в който всеки имаше собствен дом, не ипотечен кредит и спомнят си, че всеки имаше и кола и вила, спомнят си, че нямаше наркотици и убийства, нямаше престъпност !

И когато хората се чувства задоволени и спокойни те правят деца, а днес е друго – борбата за оцеляване е толкова жестока, че рядко семействата планират повече от едно дете !
Тази несигурност, тази бедност и мизерия, в която е поставена българската нация е причината да не се раждат деца !

Причината да се топим и изчезваме като нация !
Миграция – изнасяме Българи, внасяме афганистанци и пакистанци, внасяме сирийци и иракчани, изнасяме нашите синове и дъщери, а старците са подложени на геноцид и така всеки ден бие камбаната тревожно по селата, но няма кой да я чуе, няма кой !

Наскоро попаднах на един пост в социалната мрежа как един господин се оплака, че починал баща му на 23 декември и когато се обадили на траурна агенция да поеме ритуала по изпращането на неговият близък те му съобщили, че ще чакат няколко дни, защото били претрупани с работа и опечаленият чул с ушите си „Дал Бог мъртви много, ще чакате” И така близките и роднините изпратили своят близък след една седмица на 30 декември !

До тук ни докараха нашите управници!

мъртви много

Ето защо казваме мъртви много

В страната цари хаос и беззаконие, шири се престъпност и най-кратко казано няма РЕД в България !
Имаме една приказка в нашата страна за това на кой какво му е писано и кога, „че за оня свят ред няма“, но вече и за там се чака ред !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*