Дал Бог мъртви много

Дал Бог мъртви много


До къде ни докараха – да чакаш ред и за оня свят!

„Дал Бог мъртви много, ще чакате“ това са думите, който е чул един българин от траурен агент !
Как се топим като нация? Как изчезваме като народ ?
Все въпроси за който на никой не му пука !
Сега носталгично да хвърлим поглед през рамо към далечната 1998 година !

По-старите и хората на малко над средна възраст си спомнят един спокоен живот, в който всеки имаше собствен дом, не ипотечен кредит и спомнят си, че всеки имаше и кола и вила, спомнят си, че нямаше наркотици и убийства, нямаше престъпност !

Efekt 2

И когато хората се чувства задоволени и спокойни те правят деца, а днес е друго – борбата за оцеляване е толкова жестока, че рядко семействата планират повече от едно дете !
Тази несигурност, тази бедност и мизерия, в която е поставена българската нация е причината да не се раждат деца !

Причината да се топим и изчезваме като нация !
Миграция – изнасяме Българи, внасяме афганистанци и пакистанци, внасяме сирийци и иракчани, изнасяме нашите синове и дъщери, а старците са подложени на геноцид и така всеки ден бие камбаната тревожно по селата, но няма кой да я чуе, няма кой !

Наскоро попаднах на един пост в социалната мрежа как един господин се оплака, че починал баща му на 23 декември и когато се обадили на траурна агенция да поеме ритуала по изпращането на неговият близък те му съобщили, че ще чакат няколко дни, защото били претрупани с работа и опечаленият чул с ушите си „Дал Бог мъртви много, ще чакате” И така близките и роднините изпратили своят близък след една седмица на 30 декември !

До тук ни докараха нашите управници!

мъртви много
Ето защо казваме мъртви много

В страната цари хаос и беззаконие, шири се престъпност и най-кратко казано няма РЕД в България !
Имаме една приказка в нашата страна за това на кой какво му е писано и кога, „че за оня свят ред няма“, но вече и за там се чака ред !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.