Да Ви питам аз

Да Ви питам аз


Да Ви питам аз
По-добре ли сте сега да Ви питам аз?
За всичко Ви са виновни комунистите, нали, а сега кой Ви е виновен ми кажете ? Подигравахте ми се когато казвах, че тази година ще отворим завод за полупроводници, а догодина за цели, така е невежа бях, но бях един от Вас, един от народа и не го забравих и за миг !

Сега тези дето Ви управляват не са забравили кой са и от къде са, и на кого да служат ! Изучихте се, имате нови думи като наркотици, престъпност и разврат ! Искам да Ви питам по мое време било диктатура, а сега какво е ми кажете ?
По мое време нямаше безработица нито бедност, а болестите ги лекувахме безплатно и качествено !
По мое време нямаше богати и всички бяха равни или повечето от вас ! Всички имахте къщи и вили и ходихте на море и на планина, а сега как сте, ходите ли често на почивка ?

Хладилниците ни бяха малки, но пък пълни с качествена храна, а сега как сте, имате големи хладилници ама празни! 29 години кой Ви е виновен – комунистите ли пак, кажете ?
Бяхме на 27 място по качество на живот, а сега сте на първо място по смъртност в света !

Efekt 2

БДС стандарта на храните гарантираше високо качество на храните и никакви ГМО и консерванти !
Сега с какво Ви хранят?
Една полезна или чиста храна имате ли в магазините си поне една ми кажете дето да е 100 % полезна или безвредна и чиста?
Вярно е чакахте с години да си купите кола, но беше нова и що горе добра за времето си, а сега колко от вас могат да си купят нова кола?

Да Ви питам аз как е образованието, че гледам нещо Ви подиграват, че лумпени сте били и чеп за зеле неставало от вас, и как ли не ви наричат?

Днес образованието как е, а лош материал сте били, лошо ви и е образованието !
С моралът как сте да Ви питам?
Аз гледам паради имате – прайдове, тези по мое време търкаха наровете за да не развращават обществото, да ма прощавате, ама джендъри, трети полове нямаше по мое време, но от къде се появиха сега ми кажете ?

По мое време всички цигани работеха и нямаше проблем с интеграцията, но гледам сега и други си внасяте от там където ние внасяхме банани по веднъж в годината, а сега всеки ден идват на групи и талази през гранцата моя през която и птиче не можеше да префръкне, но днес е разграден плет или казано „великата ограда“ – инженерното секретно съоръжение !

Как я карате, кажете си, гледам селата опустяват, а градовете все по-бедни стават, децата ви в чужбина, а вие по болниците, а в гробищата циганета на талази гробът ви ще газят от Задушница на Задушница и някой свещ ще ви запали и споменът за мен и за вас ще си отиде !

Демокрацията, която пожелахте май че нещо ви присяда като сухото на хляба ! Да Ви питам аз по-добре ли сте сега кажете, но не ме лъжете ?
Някога строяхте заводи , язовири и акведукти, произвеждахме всякакви продукти, а Вие какво построихте досега освен омраза помежду си?
По мое време имаше ред и дисциплина, а днес след тия и уния само престъпници са у властта и грабят ви и виновни няма – всичките са без вина ! На Ви Демокрация като вече няма нито България, нито нация !

Да ви питам аз сега пак ли комунистите са ви виновни, че позволихте на шепа безродници да ви съсипят и унищожат !

Комунизма няма да се върне, но и това не ще да си отиде загубилите другарското и човешкото в човека спасение за вас не виждам аз освен, ако народът не се пробуди и не поиска промяна – тя сменя строят не с постове, а с тояга !
Да Ви питам аз добре ли сте сега?
Споделете я тази статия на своята стена и попитайте и другите добре ли се живееше при мен и сега ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.