Да изтровим децата си за да се наситят на пари!

Да изтровим децата си за да се наситят на пари!
Да изтровим децата си, Марешки ще ни лекува !

Дизелака на аптекаря идвал от Молдова, бе майна ! Проверка направена в рафинерията „Полисан” е установила високи съдържания на сяра в дизеловото гориво!

Говори се и че става думи за разследване за избягване на акцизни такси и ДДС, но сигурно това е начинът да се сформира ниска цена на гориво и добри печалби за сметка на амортизацията на превозното средство и неговият стопанин ! С няколко думи това, което спестите от гориво ще го дадете за ремонт !

Миналата година бяха запечатали бензиностанции на Марешки и проверката доказва, че дизеловото гориво в нея е било със 50% по-високо съдържание на сяра ! Горивото идвало в България през русенската рафинерия на „ПОЛИСАН“, която е запечатана от ГДБОП и е под пряко наблюдение на прокурор, това е съобщила Румяна Арнаудова като е спестила подробности, разследването продължава !

Efekt 2

Схемата е следната – Молдовски танкер се разтоварва в Джурджурлещ, минава през двама или трима посредници обикновено това са офшорни фирми и чак тогава идва до „ПОЛИСАН“ и от там към Марешките бензиностанции ! Но тарикатският номер става в складовете на „Полисан“ като там се разбърква алхимичната смес като се добавят масла и полипропилени и се преработва до неузнаваемост като се категоризира като тежко котелно гориво или като мазут и така се избягват акцизните такси !

Според експерти в петролният бизнес далаверата продължава и когато се декларира едното гориво от килограми и литри се спестява още 64 лева на 1000 литра гориво, което е още един бонус за Марешки ! Но има и друго – след като е декларирано като тежко гориво в рафинерията държавата признава разходите за рафиниране и преработка както и че има загуби от фира и други !

Това също е усвояване на средства, които също влияят на оформянето на цената ! Дизелът се доставя на ведомствени бензиностанции, арендатори и всякакви такива, които не са обвързани с НАП, което прави още огромни продажби почти на черно ! Ето как на това странно гориво цената става 250 – 270 лева на тон, която е по-ниска от цената на едро от регламентираните производители !

Явно алхимията и математиката на Марешки са силните му страни ! Но в действителност как влияе на Вашият автомобил тази смес, силно приличаща на гориво?

Да има си качествата, които подържат горенето, но какво друго има в нея ? В крайна сметка тази държава се издържа от данъци, такси, акцизи и ДДС и когато едни бизнесмени индиректно укриват такива неща или ги изписват като разходи и ти говорят за политика като се опитват да изглеждат като държавници това е висша форма на лицемерие !

И докато те продават на транспортни фирми, а фирмите им връщат 10% от изтегленото ДДС, и докато се правят схеми как да бъде ощетявана държавата да ни говорят за държавата как щели да я спасяват от предните крадци това е нелепо, това е тъпо и ако сте тъпи гласувайте за тези, които ИМАТ ВОЛЯ ОЩЕ ДА КРАДАТ ! На някои хора мястото им е в затвора, а не в парламента !

Като се замисля на много хора мястото им е в затвора ! И така с парите изкарани от Вас и неплатени на държавата си купуваме ромски гласове, влизаме в парламента, имаме имунитет, имаме индулгенции, имам власт и не ни закачат, а УСВОЯВАНЕТО продължава !

И докато Бойко Борисов се прегръща с Марешки такъв ще е политическият Бостан ! Един ще Ви трови с вредни емисии, а после ще Ви продава лекарства, друг ще Ви трови с храната и водата, а най-лошото е, че става дума за децата наши, които са неволни консуматори на тази отровена и политическа, и икономическа среда, а те нямат право на избора докато аз и ти имаме! Не гласувай за престъпници, това е престъпление пред съвестта ти и пред децата ти !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.