изпрати новина
Водещи новини

Да изтровим децата си за да се наситят на пари!

Да изтровим децата си за да се наситят на пари!
Да изтровим децата си, Марешки ще ни лекува !

Дизелака на аптекаря идвал от Молдова, бе майна ! Проверка направена в рафинерията „Полисан” е установила високи съдържания на сяра в дизеловото гориво!

Говори се и че става думи за разследване за избягване на акцизни такси и ДДС, но сигурно това е начинът да се сформира ниска цена на гориво и добри печалби за сметка на амортизацията на превозното средство и неговият стопанин ! С няколко думи това, което спестите от гориво ще го дадете за ремонт !

Миналата година бяха запечатали бензиностанции на Марешки и проверката доказва, че дизеловото гориво в нея е било със 50% по-високо съдържание на сяра ! Горивото идвало в България през русенската рафинерия на „ПОЛИСАН“, която е запечатана от ГДБОП и е под пряко наблюдение на прокурор, това е съобщила Румяна Арнаудова като е спестила подробности, разследването продължава !

Схемата е следната – Молдовски танкер се разтоварва в Джурджурлещ, минава през двама или трима посредници обикновено това са офшорни фирми и чак тогава идва до „ПОЛИСАН“ и от там към Марешките бензиностанции ! Но тарикатският номер става в складовете на „Полисан“ като там се разбърква алхимичната смес като се добавят масла и полипропилени и се преработва до неузнаваемост като се категоризира като тежко котелно гориво или като мазут и така се избягват акцизните такси !

Според експерти в петролният бизнес далаверата продължава и когато се декларира едното гориво от килограми и литри се спестява още 64 лева на 1000 литра гориво, което е още един бонус за Марешки ! Но има и друго – след като е декларирано като тежко гориво в рафинерията държавата признава разходите за рафиниране и преработка както и че има загуби от фира и други !

bulpress tv

Това също е усвояване на средства, които също влияят на оформянето на цената ! Дизелът се доставя на ведомствени бензиностанции, арендатори и всякакви такива, които не са обвързани с НАП, което прави още огромни продажби почти на черно ! Ето как на това странно гориво цената става 250 – 270 лева на тон, която е по-ниска от цената на едро от регламентираните производители !

Явно алхимията и математиката на Марешки са силните му страни ! Но в действителност как влияе на Вашият автомобил тази смес, силно приличаща на гориво?

Да има си качествата, които подържат горенето, но какво друго има в нея ? В крайна сметка тази държава се издържа от данъци, такси, акцизи и ДДС и когато едни бизнесмени индиректно укриват такива неща или ги изписват като разходи и ти говорят за политика като се опитват да изглеждат като държавници това е висша форма на лицемерие !

И докато те продават на транспортни фирми, а фирмите им връщат 10% от изтегленото ДДС, и докато се правят схеми как да бъде ощетявана държавата да ни говорят за държавата как щели да я спасяват от предните крадци това е нелепо, това е тъпо и ако сте тъпи гласувайте за тези, които ИМАТ ВОЛЯ ОЩЕ ДА КРАДАТ ! На някои хора мястото им е в затвора, а не в парламента !

Като се замисля на много хора мястото им е в затвора ! И така с парите изкарани от Вас и неплатени на държавата си купуваме ромски гласове, влизаме в парламента, имаме имунитет, имаме индулгенции, имам власт и не ни закачат, а УСВОЯВАНЕТО продължава !

И докато Бойко Борисов се прегръща с Марешки такъв ще е политическият Бостан ! Един ще Ви трови с вредни емисии, а после ще Ви продава лекарства, друг ще Ви трови с храната и водата, а най-лошото е, че става дума за децата наши, които са неволни консуматори на тази отровена и политическа, и икономическа среда, а те нямат право на избора докато аз и ти имаме! Не гласувай за престъпници, това е престъпление пред съвестта ти и пред децата ти !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.